<p>Marion Brink (BAK) en Jan Auke Steegstra (Actief Media) hangen een spandoek op voor de actie.&nbsp;</p>

Marion Brink (BAK) en Jan Auke Steegstra (Actief Media) hangen een spandoek op voor de actie. 

(Foto: Actief Media)

Koop in Burgum en win één van de vele prijzenBURGUM - De komende vijf weken kun je in Burgum veel mooie prijzen winnen tijdens de ‘Koop in Burgum & Win-actie’. De Burgumer ondernemers stellen zo’n 150 prijzen beschikbaar. “En dan zijn de hoofdprijzen nog niet meegerekend”, zegt Marion Brink van de Burgumer Aktiviteiten Kommisje.

Voor Marion en de andere commissieleden van de Burgumer Aktiviteiten Kommisje (BAK) betekenen de laatste maanden van het jaar altijd veel drukte. “Wij organiseren veel activiteiten, waarvan de meeste aan het einde van het jaar plaatsvinden. In oktober hebben wij op een aantal zaterdagen nog optredens in het centrum georganiseerd. Helaas hebben wij alle activiteiten daarna op een zacht pitje moeten zetten, omdat wij door corona geen vergunningen krijgen.”

4 hoofdprijzen en iedere week 30 weekprijzen

De Burgumer ondernemers besloten echter niet bij de pakken neer te gaan zitten. “Eigenlijk hadden wij voor de tweede coronagolf al plannen voor een winactie, deze hebben wij weer opgepakt. Het mooie van de Koop in Burgum & Win-actie is dat deze past binnen de maatregelen van de gedeeltelijke lockdown.”

Aan de actie doen dertig bedrijven uit Burgum mee. Wanneer je in de periode van 18 november tot en met 24 december bij één van die bedrijven een aankoop doet, krijg je één of meerdere loten. Hierop staat een actiecode die je in kunt vullen op www.actiefonline.nl. Je ziet dan gelijk of je een prijs gewonnen hebt. Nu geen prijs? Geen man over boord. “Je maakt nog steeds kans op één van de vier hoofdprijzen. In de eerste week van 2021 maken wij hiervan de winnaars bekend.”

De Koop in Burgum & Win-actie is een samenwerking tussen de BAK en Actief Media. Op de pagina’s 11,12 en 13 van deze krant vind je meer informatie over de actie, de deelnemende bedrijven en de prijzen. Houd de komende weken Weekblad Actief, actiefonline.nl en de social media pagina’s van Actief Media en de deelnemende bedrijven goed in de gaten voor het laatste nieuws over de actie.

Meer berichten