<p>Plan een afspraak met de winterschilder De Vries Wonen.</p>

Plan een afspraak met de winterschilder De Vries Wonen.

(Foto: )

Heb jij de winterschilder van De Vries Wonen al gereserveerd?

BURGUM - Van november 2020 tot en met maart 2021 kunnen klanten bij De Vries Wonen in Burgum voordelig de winterschilder inschakelen. “Dat kan heel voordelig”, vertelt Sybe de Vries. “Omdat er slechts 9% btw in rekening wordt gebracht. Bovendien: wie de winterschilder voor een klus van minimaal drie mandagen inschakelt, ontvangt een aantrekkelijke korting.”

De winterschilder komt bij je thuis behangen, sauzen, schilderen en bijvoorbeeld glasweefsel plakken. “En voor wie zelf aan de slag wil hebben we al het benodigde materiaal én goed advies in de winkel”, zegt eigenaar en winterschilder Sybe de Vries.

Handig is dat via De Vries Wonen je schilderwerk moeiteloos wordt gecombineerd met het benodigde stoffeerwerk. “Hebben wij kozijnen, muren en plafond geschilderd en moet er ook een nieuwe vloer komen? Dat realiseren wij met onze eigen mensen, waardoor het in de kortst mogelijke tijd is geregeld.”

De winkel met alle mogelijke soorten kwaliteitsverven, schilderbenodigdheden, maar ook vloeren, gordijnen en raamdecoratie is geopend van maandag tot en met zaterdag. Check ook eens de Facebookpagina van De Vries Wonen waar veel inspirerende ideeën worden gedeeld.

De winterschilder reserveert u via 0511-469595 of info@devries-burgum.nl |
De Vries Wonen | Tsjibbe Geartsstrjitte 16, Burgum | www.devries-burgum.nl

Meer berichten