Bento Sicco van der Wal, Wilko Kronemeijer, Jeannette Postmus, Erik Koudenburg en Johan Bosker: het team van Trendkeukens.
Bento Sicco van der Wal, Wilko Kronemeijer, Jeannette Postmus, Erik Koudenburg en Johan Bosker: het team van Trendkeukens. Foto: Actief Media

Trendkeukens weet de prijs laag te houden

Algemeen Zakelijk

"Als je bij die jongens van Trendkeukens een keuken koopt, komt het wel goed"

DRACHTEN - Je hebt goedkope keukenzaken en dure keukenzaken, maar je hebt ook Trendkeukens. Trendkeukens, gevestigd op de Stationsweg in Drachten, levert hoge kwaliteitskeukens voor een vaste prijs.

Johan Bosker, samen met Erik Koudenburg eigenaar van het bedrijf, legt uit hoe het werkt: "Bij Trendkeukens leveren we dezelfde materialen, merken en soorten apparatuur als grote luxe keukenzaken. Alleen betaal je bij ons minder. Bij grote luxe keukenzaken betaal je voor wat je ziet: een groot pand, grote opstellingen, grote parkeerplaatsen, veel personeel, enzovoort. Dit moet allemaal betaald worden met de opbrengst uit de keukens."

Trendkeukens zorgt er bewust voor dat de overheadkosten laag blijven. "Dan hoeven we die niet door te berekenen aan de klant."

Visie op showrooms

Wie Trendkeukens binnenkomt, ziet een mooie strakke showroom met een tiental moderne keukenopstellingen. "Mooi, maar bescheiden", zegt Johan Bosker. "We hebben voldoende parkeerplaatsen naast de deur, maar geen tientallen. We kunnen alle opties leveren en hebben die zoveel mogelijk verwerkt in alle keukenopstellingen, maar we gaan er niet prat op dat we álles kunnen laten zien."

Beste keukenmerk

De klant profiteert. "We leveren kwalitatief mooie keukens met werkbladen van graniet, keramiek, beton of een mooie kunststof. We leveren keukens met apparatuur van Siemens, Bosch, Neff, enzovoort op tegen normale prijzen. Wij zijn dealer van keukenmerken die niemand iets zeggen, maar één ervan is in Duitsland al driemaal uitgeroepen tot beste keukenmerk van Duitsland, in de afgelopen vijf jaar op de grote Keukenbeurs in Keulen."

Alle pluspunten in één keuken

Trendkeukens verkoopt keukenmeubelen die zich onderscheiden met mooie details. "Vaak zie je dat merken één of twee van deze elementen in hun keukens verwerken, maar ons keukenmerk heeft ze allemaal.

* Dikke planken van 19 mm in plaats van 16mm

* Binnenkant kasten niet wit, maar in dezelfde kleur als de buitenkant

* Maxiline onderkasten voor vijftien procent meer opbergruimte

* Glazen zijwanden standaard in de laden

* Metalen bodemplaat in de spoelkast in gewoon standaard

* Zware ladegeleiders en scharnieren, eveneens van een topmerk.

Behalve keukens van kwaliteit levert Trendkeukens nóg iets dat nooit op een visitekaartje staat. Gastvrijheid.

"Wij zeggen altijd: je kunt wel tien keukenshowrooms hebben gezien, maar nog niets weten", zegt Johan Bosker. "Ja, u weet wat u mooi vindt. Dat staat echter gegarandeerd in geen enkele keukenzaak. Ja, als losse onderdelen: het keukenblad van die ene keuken en het front van die andere. En graag in een andere kleur."

Gastvrij onthaal

Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom vinden de medewerkers van Trendkeukens een gastvrije ontvangst van groot belang. "Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen en gevoel krijgen dat er wordt geluisterd. Een keuken uitzoeken is leuk. Daar passen grapjes en grolletjes bij."

"Kom eens op een zaterdag", zegt Johan enthousiast. "Dan is hier zo'n aparte sfeer. Echt leuk! Het is dan vaak druk en mensen moeten wel eens even wachten. Dat blijkt nooit erg. Klanten lopen rond, we schenken koffie in voor elkaar en er ontstaat vaak een wat jolige stemming."

Ondertussen doen de keukenadviseurs van Trendkeukens hun werk: "Al bij het intakegesprek noteren wij uw wensen. Die resulteren in een mooi keukenplan, ondersteund door een 3D-tekening. We voorzien het geheel van een offerte waarop altijd een mooie prijs prijkt. En vervolgens doen wij pas zaken als u volmondig ja kunt zeggen tegen de drie items:

* Als je bij die jongens van Trendkeukens een keuken koopt, komt het wel goed

* De merken en gebruikte materialen zijn naar wens en de keukenopstelling is helemaal top

* De prijs op de offerte is goed

Aandacht en tijd

"Omdat wij beseffen dat u pas kunt beslissen als deze drie punten in orde zijn, nemen wij de tijd voor u. U krijgt ook de tijd van ons. Snel beslissen is nergens voor nodig."

Klantenvertellen.nl

Leuk voor de medewerkers van Trendkeukens, is dat tachtig procent van de klanten voor wie zij een offerte maken, ook daadwerkelijk hun keuken gaan kopen. "Blijkbaar luisteren we goed, hebben we gewaardeerde voorstellen, adviezen en is de prijs oké."
De vele positieve reacties op www.klantenvertellen.nl onderstrepen dit verhaal nog een keer. "Op onze site, vind je een link naar klantenvertellen.nl. Bijna alle (98%) van de reacties die onze klanten hier plaatsen zijn positief. Het zijn eerlijke reviews, want het is een onafhankelijke site en negatieve reacties kunnen wij niet verwijderen."

Enthousiast over Trendkeukens? Kom ook eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Trendkeukens is ook op maandag geopend. Stationsweg 99, Drachten

Johan Bosker en Erik Koudenburg:
Keukenapparatuur van alle bekenden merken kunnen worden geleverd.

Actueel

Een boek over ‘De avonturen van Lytse Jopie’ in Grou.
Een boek over 'De avonturen van Lytse Jopie' in Grou Algemeen 14 uur geleden
Repetitie Lotte Veltman
Een bijzondere theaterproductie voor cultuur- én natuurliefhebbers in Buitenpost: AREND Algemeen 15 uur geleden
Muziektherapie Nij Smellinghe
Met die ene noot een verschil maken voor het leven. Algemeen 16 uur geleden
Foaroan winnares Nynke Duiff-Veenstra, har soan Willem, presintator en foarlêzer Miranda Werkman en links-achter Gerrit Hiemstra.
Nynke Duijff-Veenstra út Damwâld winner Grut Frysk Diktee Algemeen 16 uur geleden
De heer De Jong bezoekt basisschool kbs de Reinbôge in Burgum.
Legeramfibie op het plein van kbs De Reinbôge in Burgum Algemeen 17 uur geleden
Schilderij van Tjikke Idema-Visser
Kunst in de Kerk Trynwâlden Algemeen 18 uur geleden
Marco Meijer uit Rottevalle stapt van AB Vakwerk over naar Firda voor volwassenen.
Marco Meijer uit Rottevalle nieuwe directeur Firda voor volwassenen Algemeen 19 uur geleden
Yvonne en Dicky van Petit Paris in Burgum.
Petit Paris Vintage, een vleugje Parijse charme in Fryslân Algemeen 20 uur geleden
Meivakantie met kinderactiviteiten bij De Sûkerei.
Meivakantie met kinderactiviteiten bij De Sûkerei Algemeen 22 uur geleden
Op zondagmiddag 5 mei geeft de Drachtster musicus Rein Albert Ferwerda ter gelegenheid van Bevrijdingsdag een bijzonder concert in de Doopsgezinde Kerk in Drachten. Dit seizoen zijn de Doopsgezinde Kerk Drachten en Schouwburg De Lawei een samenwerking aangegaan en vinden er drie kamermuziekconcerten plaats in de kerk. Dit is alweer het tweede concert in de reeks.
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Algemeen 22 uur geleden
Haal je zolder leeg en kom naar de vrijmarkt.
Sta jij op Koningsdag ook op de vrijmarkt? Algemeen 23 uur geleden
lezing over eerste emigranten uit Driezum en Wâlterswâld naar Amerika!
Lezing over eerste emigranten uit Driezum en Wâlterswâld naar Amerika! Algemeen 24 apr, 17:23
Van de drie geschikte locaties voor een kleinschalig azc in Dokkum is locatie A het meest geschikt, vindt het college van b. en w.
College: "Watertorenbuurt in Dokkum voorkeurslocatie AZC" Algemeen 24 apr, 16:34
Vrijmarkt in Dokkum in 2023.
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 24 apr, 16:03
De locatie op de Hogedijken met de grootste fan en tevens gast zanger Evert Vries in het midden
Een feestelijke dag voor het jubilerend koor Rûm Sop Algemeen 24 apr, 15:00
Waterpolodames Wetterwille Burgum kampioen
Burgumer waterpolodames naar de eerste klasse Algemeen 24 apr, 14:00