Verkoopadviseur Klaas Algra toont de drain die onder de vloer komt in een moderne badkamer. Gegarandeerd lekvrij.
Verkoopadviseur Klaas Algra toont de drain die onder de vloer komt in een moderne badkamer. Gegarandeerd lekvrij. Foto: Actief Media

Aanbieding showroom-badkamers Tabak Keukens in Drachten

Algemeen

DRACHTEN - Tabak Keukens in Drachten heeft een volwaardige afdeling badkamer & sanitair. "De badkamerwereld is volop in ontwikkeling", zegt klantadviseur Klaas Algra. "Nieuwe producten bevorderen energiebesparing en gebruikersgemak. Wij verkopen vele noviteiten, maar willen meer. Om ruimte te maken hebben we momenteel grote leegverkoop van onze showroommodellen."

In de showroom vol badkamers en sanitair toont Tabak Keukens spiegelkasten met verwarmde spiegels die niet beslaan en douche-sproeikoppen waarop kalkaanslag geen kans krijgt. "Radiatoren worden tegenwoordig gemaakt van aluminium. Ze roesten niet, geven meer warmte en worden geleverd in vele modellen en kleuren", zegt Klaas Algra. "We hebben radiatoren die op elektrisch werken en voorzien zijn van een eigen thermostaat. Je kunt deze afstemmen op de tijden dat je de badkamer daadwerkelijk gebruikt. Dat bespaart energie en bovendien is de badkamer warm als jij dat wenst."

Een moderne closetpot is 'rimfree'. Dat betekent zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant geen randen waarachter vuil blijft zitten. "Een toilet kan tegenwoordig heel luxueus zijn: met een automatisch reinigingssysteem, een verwarmde toiletbril en een sproeikop plus föhn, waardoor het gebruik van toiletpapier niet meer nodig is. Er zijn zelfs toiletpotten met led-verlichting. Al deze noviteiten zijn aan te sturen met een afstandsbediening die voor diverse gebruikers apart instelbaar is."
Ook voor de afdichting en waterafvoer in de de natte hoek van de badkamer zijn tegenwoordig moderne oplossingen. "Wij gebruiken drains van het merk ACO. Deze worden afgedekt met een plaat die volledig in stijl is. Er zijn talloos verschillende afdekplaten, uitgevoerd in steen of roestvrijstaal", zegt Klaas Algra. "De drain zelf is echter altijd gelijk: gegarandeerd lekvrij door de manier waarop hij is gevormd. Hij heeft een grote afvoerbuis die niet verstopt kan raken en een opvangbakje dat je gemakkelijk schoon maakt."

Een welnessproduct in opkomst is de sun shower. Deze waterbestendige warmtepanelen hangen naast de douche en claimen tal van gezondheidsvoordelen: goed voor ontspanning, bloedsomloop en meer vitamine D. "De sunshower geeft tijdens het douchen warmte en licht, waardoor bijvoorbeeld rug- spier-, en reumaklachten verminderen."

Tabak Keukens voert bij het monteren van sanitair en badkamers ook kleine verbouwingen uit. "Bij badkamers ouder dan vijftien jaar vervangen we vaak het leidingwerk. Oude koperen leidingen die te dun of slecht geïsoleerd zijn, verliezen onnodig warmte en veroorzaken lekkage. Besparingen zijn mogelijk met hedendaagse kunststofleidingen, zo dicht mogelijk bij de ketel."

Profiteer van de grote uitverkoop in showroommodellen en kom langs bij Tabak Keukens | Houtlaan 11 Drachten | 0512-530020 | www.tabakkeukens.nl

Actueel

Een boek over ‘De avonturen van Lytse Jopie’ in Grou.
Een boek over 'De avonturen van Lytse Jopie' in Grou Algemeen 11 uur geleden
Repetitie Lotte Veltman
Een bijzondere theaterproductie voor cultuur- én natuurliefhebbers in Buitenpost: AREND Algemeen 13 uur geleden
Muziektherapie Nij Smellinghe
Met die ene noot een verschil maken voor het leven. Algemeen 14 uur geleden
Foaroan winnares Nynke Duiff-Veenstra, har soan Willem, presintator en foarlêzer Miranda Werkman en links-achter Gerrit Hiemstra.
Nynke Duijff-Veenstra út Damwâld winner Grut Frysk Diktee Algemeen 14 uur geleden
De heer De Jong bezoekt basisschool kbs de Reinbôge in Burgum.
Legeramfibie op het plein van kbs De Reinbôge in Burgum Algemeen 15 uur geleden
Schilderij van Tjikke Idema-Visser
Kunst in de Kerk Trynwâlden Algemeen 16 uur geleden
Marco Meijer uit Rottevalle stapt van AB Vakwerk over naar Firda voor volwassenen.
Marco Meijer uit Rottevalle nieuwe directeur Firda voor volwassenen Algemeen 17 uur geleden
Yvonne en Dicky van Petit Paris in Burgum.
Petit Paris Vintage, een vleugje Parijse charme in Fryslân Algemeen 18 uur geleden
Meivakantie met kinderactiviteiten bij De Sûkerei.
Meivakantie met kinderactiviteiten bij De Sûkerei Algemeen 19 uur geleden
Op zondagmiddag 5 mei geeft de Drachtster musicus Rein Albert Ferwerda ter gelegenheid van Bevrijdingsdag een bijzonder concert in de Doopsgezinde Kerk in Drachten. Dit seizoen zijn de Doopsgezinde Kerk Drachten en Schouwburg De Lawei een samenwerking aangegaan en vinden er drie kamermuziekconcerten plaats in de kerk. Dit is alweer het tweede concert in de reeks.
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Algemeen 20 uur geleden
Haal je zolder leeg en kom naar de vrijmarkt.
Sta jij op Koningsdag ook op de vrijmarkt? Algemeen 21 uur geleden
lezing over eerste emigranten uit Driezum en Wâlterswâld naar Amerika!
Lezing over eerste emigranten uit Driezum en Wâlterswâld naar Amerika! Algemeen 24 apr, 17:23
Van de drie geschikte locaties voor een kleinschalig azc in Dokkum is locatie A het meest geschikt, vindt het college van b. en w.
College: "Watertorenbuurt in Dokkum voorkeurslocatie AZC" Algemeen 24 apr, 16:34
Vrijmarkt in Dokkum in 2023.
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 24 apr, 16:03
De locatie op de Hogedijken met de grootste fan en tevens gast zanger Evert Vries in het midden
Een feestelijke dag voor het jubilerend koor Rûm Sop Algemeen 24 apr, 15:00
Waterpolodames Wetterwille Burgum kampioen
Burgumer waterpolodames naar de eerste klasse Algemeen 24 apr, 14:00