Afbeelding

Wendy’s Beautiek: complete verzorging en ontspanning

Zakelijk Zakelijk

Wendy’s Beautiek is onder andere gespecialiseerd in IPL-behandelingen. (Ingezonden foto)

Wendy’s Beautiek: complete verzorging en ontspanning

DAMWALD – Wendy’s Beautiek in Damwâld is hét adres voor complete verzorging en ontspanning. Het pand aan de Haadwei 85a herbergt een kapsalon, pedicuresalon, schoonheidssalon, een nagelstyliste en een masseur. Ook kan men bij Wendy’s Beautiek terecht voor een permanente oplossing voor ongewenste haargroei. “Wij garanderen absoluut veilige IPL-behandelingen”, vertelt Wendy van der Velde.

Wendy’s Beautiek (spreek uit: bjoetiek) telt in totaal zes medewerkers; stuk voor stuk ervaren vakmensen met passie voor hun werk. De kapsters, schoonheidsspecialistes, nagelstyliste, pedicure en masseur bieden arrangementen op maat. “Voor pure ontspanning en verwennerij, of juist als oplossing voor klachten”, vertelt Wendy. “Denk dan bijvoorbeeld aan behandeling van een diabetes-voet, behandeling van rug- of nekklachten, een nagelbijtarrangement, acnebehandelingen of het verwijderen van ongewenste haargroei.”
IPL, het verwijderen van ongewenste haartjes met behulp van laserlicht, is een veilige en effectieve behandeling – mits door geschoolde mensen en met de juiste apparatuur uitgevoerd. “En dat is bij ons het geval”, zegt Wendy. “Wij zijn ANBOS-gecertificeerd en leggen elke twee jaar een examen af. Bovendien wordt onze apparatuur regelmatig gecontroleerd.”
Bij een IPL-behandeling wordt het contact tussen het haartje en het onderliggende adertje verbroken, waardoor het haartje niet weer terug groeit. Met tussenpozen van zes weken zijn er in totaal tien tot twaalf behandelingen nodig om alle haartjes te verwijderen. “Maar je ziet al bij de eerste behandeling verschil!”
De IPL-behandelingen van Wendy’s Beautiek zijn zeer betaalbaar. “En door per maand een vast laag bedrag te betalen, kun je de kosten van de hele behandeling spreiden.” In het geval van haargroei in het gezicht wordt de behandeling zelfs deels vergoed door de zorgverzekeraar.
Een IPL-behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Voor meer informatie: www.wendysbeautiek.nl. (Ook om een afspraak te maken voor een gratis advies).

Wandelen in Smallingerland beperkt zich volgens Kees Mourits (Wandelnet) te veel tot verharde wegen en paden, omdat er volgens hem onvoldoende onverharde wandelpaden zijn.
Waardering én zorgen over mobiliteit in Smallingerland Algemeen 18 uur geleden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden Algemeen 19 uur geleden
Brown Sugar Baby
Cabaret, musical en een huishouden voor beginners in De Lawei Algemeen 20 uur geleden
Resolve
Progressieve metalcoreband Resolve brengt een Franse revolutie naar Iduna Algemeen 21 uur geleden
Zaterdag 11 mei as. organiseert Museum Warten i.s.m. Warten Doarp yn it Grien tijdens de Country Fair, in de boomgaard van de Oud Friese Greidboerderij de kampioenschappen stokpaard racen voor jong en oud.
Stokpaard race - jumping Warten Algemeen 23 uur geleden
Sloepvaart naar Lancaster Monument De Zwaluwhaven in Nationaal Park de Alde Feanen
Gratis sloepvaart naar Lancaster monument De Zwaluwhaven Algemeen 3 mei, 17:00
Johan Veenstra wie de earste streektaalskriuwer (Stellingwerfs) dy't - yn 2021 - de Rink van der Veldepriis krige. Links lokoboargemaster Robin Hartogh Heys van de Lier fan de gemeente Smallingerland.
Rink van der Veldepriis 2024 foar Biltske roman fan Gerard de Jong Algemeen 3 mei, 15:45
Veertien jaar Gemeente Smallingerland op film
Première Drachten Journaals Algemeen 3 mei, 15:22
Detail fan it troch in Kollumer sulversmid makke boerd mei 64 fjilden.
"Frysk damjen âlder as 'ynternasjonaal' damjen" Algemeen 3 mei, 14:03
Kwartfinale landskampioenschap zaalvoetbal
Plaatst Libertas zich bij de beste vier van Nederland? Algemeen 3 mei, 12:30
4 mei herdenking in Damwâld
4 mei herdenking Damwâld Algemeen 3 mei, 11:07
Overtuin Lycklamahuis Beetsterzwaag
Eerste parkexcursie Tropische Kas van 2024 Algemeen 3 mei, 10:03
Yukiko Hasegawa achter haar vleugel
Vijf Mei Concert door twee virtuoze pianisten Algemeen 3 mei, 08:23