Tjitske Klijnstra (Mezutec) reikt de waardecheque uit aan Rowena Bolier.
Tjitske Klijnstra (Mezutec) reikt de waardecheque uit aan Rowena Bolier. (Foto: Actief Media)

Familie Bolier wint weekendje weg met najaarsactie van Mezutec

  Bedrijven

DRACHTEN - Iedereen die onlangs een waterontharder kocht bij Mezutec Waterzuiveringssystemen bv, mocht een kaartje trekken van de paraplu die symbool stond voor de najaarsactie. De hoofdprijs, een weekendje weg ter waarde van € 250,-, werd gewonnen door familie Bolier uit Beetsterzwaag.

Rowena Bolier: "Mijn man Frans had het al vaak over een waterontharder gehad, maar ik twijfelde nog. Tot ik steeds meer kennissen erover hoorde en bij vrienden zag hoe glanzend schoon hun badkamer was. Nu lijkt het me heerlijk, geen kalkaanslag meer, dus geen gedoe meer met antikalkmiddelen."

"Tjitske Klijnstra belde me namens Mezutec over de najaarsactie en vroeg of ik zelf een kaartje wilde trekken of dat ik wilde dat zij het voor me zou doen. Ik zei: 'doe jij het maar, maar dan wel met links, dat brengt vast geluk'. Nog geen vijf minuten later belde ze weer, om te vertellen dat we de hoofdprijs hadden gewonnen. Wat een verrassing! Waarschijnlijk gebruiken we de cheque in het voorjaar, voor een weekendje Texel."

Ook interesse in een waterontharder? Loop eens binnen bij het servicepunt in Drachten. Of bel Mezutec voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook

Meer berichten