Jan en Klaasje Grijpstra in de schowroom (inzet) het bedieningspaneel en de pelletkorrels boven in de kachel
Jan en Klaasje Grijpstra in de schowroom (inzet) het bedieningspaneel en de pelletkorrels boven in de kachel (Foto: Klaas Rozema)

Green Fire Eco: gespecialiseerd in het besparen van energie met pelletkachels

  Bedrijven

EE - Green Fire Eco is een klein bedrijf gespecialiseerd in pelletkachels van Thermorossi, Edilkamin, en Extraflame.

Jan en Klaasje Grijpstra startten een aantal jaar geleden met hun bedrijf Green Fire Eco, nadat ze zelf een pelletkachel aan hadden geschaft. Ze zagen hun energieverbruik fors dalen en werden enthousiast over deze manier van verwarmen.

Jan Grijpstra: "Wij installeren alles zelf. Zowel de gewone vrijstaande pelletkachels als de cv-pelletkachels of cv-pelletketel met combinatie van vers-water-boilers en solar systemen, zodat de klanten helemaal van gas af kunnen. Zodra de zon
schijnt neemt het solar systeem het over van de cv-ketel. Het solar systeem kan ook aangesloten worden op een bestaande gasketel. Bovendien kan men profiteren van subsidies. Voor pelletkachels geldt een subsidie vanaf € 500,00 en op ketels € 1250,00; op solar systemen 70% van het aankoopbedrag."

"In onze showroom kan men alle soorten pelletkachels bekijken. Deze zijn bij ons brandend te zien. Ook hebben wij diverse vrijstaande kachels, waarvan een aantal brandend te zien zijn. Stap gerust eens binnen. Naast pelletkachels plaatsen wij ook zonnepanelen. Heeft u vragen over deze duurzame energie, dan kunt u ons bellen of mailen voor een afspraak."

Tibsterwei 20 EE | info@greenfireeco.nl
www.greenfireeco.nl | 06-28422180

Meer berichten