Tegenwoordig runnen Klaziena en Douwe de Markthal in Berlikum: een nette winkel waar werkelijk zowat alles te koop is.
Tegenwoordig runnen Klaziena en Douwe de Markthal in Berlikum: een nette winkel waar werkelijk zowat alles te koop is. (Foto: Ingezonden)

Bij De Markthal vind je werkelijk álles!

  Bedrijven

Vast én wisselend assortiment in Berlikum

BERLIKUM - Vijftienhonderd vierkante meter winkelplezier vindt u bij Markthal Berltsum aan de Tichelersdyk. Van speelgoed en matrassen tot gereedschap en kleding, je kunt het zo gek niet bedenken of de Markthal heeft het.

In 1988 opende de Markthal Berltsum voor het eerst de deuren. Door het opkopen van partijen kon eigenaar Feike Poelstra allerhande producten goedkoop aan de man brengen. Doordat het om partijen ging wisselde het assortiment van de winkel sterk.

Tegenwoordig wordt de zaak gerund door zijn dochter Klaziena en haar man Douwe. In de loop der jaren hebben zij de winkel veranderd in wat het nu is: een mooie winkel met een prachtig vast assortiment en daarnaast nog een hoop wisselende producten. U kunt bij de Markthal terecht voor werkelijk van alles. Speelgoed, campingartikelen, gereedschap en ijzerwaren, maar ook matrassen en beddengoed, woondecoratie, dames- en herenkleding, brei- en haakgarens, wenskaarten en zelfs levensmiddelen.

De Markthal is gemakkelijk te bereiken via het industrieterrein Berltsum-west en is gelegen aan het water. Parkeren kan gratis en voor de deur. Ook is er een klantentoilet aanwezig. Kom een kijkje nemen en laat u verrassen door het ruime aanbod!

Markthal Berltsum | Tichelersdyk 28, Berlikum | Open van dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur; vrijdag tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur | 0518-462260

Meer berichten