<p>PVC dakbedekking op een woning, vakkundig aangelegd door Breman.</p>

PVC dakbedekking op een woning, vakkundig aangelegd door Breman.

(Foto: Ingezonden)

Breman Daktechniek Noord biedt vakwerk aan bedrijven en particulieren

DRACHTEN - Eino Bloemhof, de bedrijfsleider van Breman Daktechniek Noord wil graag een misverstand uit de wereld helpen. “Bij het horen van de naam Breman denken veel mensen aan grote bedrijfspanden. Maar wij richten ons niet alleen op de zakelijke markt. Wij doen ook veel projecten voor particulieren. Zo voorzien wij kleine aanbouwen van dakbedekking, maar leggen ook daken van duizenden vierkante meters.” Volgens Bloemhof onderscheidt het bedrijf zich op een belangrijk punt: “Vakmanschap”.

Bloemhof komt het onderweg vaak tegen. Een dak dat eerder ondeskundig is aangelegd. “Dan moeten wij een dakbedekking vervangen, die nog prima langer had meegekund als het op de juiste wijze en ondergrond aangebracht was. Dat mag niet gebeuren.” De bedrijfsleider is dan ook maar wat trots op het menselijk kapitaal in zijn bedrijf. “De kwaliteit van een dak is grotendeels afhankelijk van de manier waarop het aangelegd wordt. Wij zijn blij dat wij zoveel echte vakmensen in het bedrijf hebben. Deze zijn lastig te krijgen.”

Breman Daktechniek Noord is gespecialiseerd in platte en licht hellende daken in bitumen, EPDM en PVC. Ook voorziet men in combinatie met andere bedrijven uit de Breman Groep daken van zonnepanelen. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor Breman, legt Bloemhof uit. “Ons doel is om in 2025 meer energie te leveren dan te nemen. Door dakbedekking te recyclen, kunnen wij circulair werken.”

Breman Daktechniek Noord | De Hemmen 28, Drachten | 0512 - 57 11 44 | www.breman.nl

Meer berichten