<p>Diverse shops in de shops tonen stijlvolle woonitems</p>

Diverse shops in de shops tonen stijlvolle woonitems

(Foto: Ingezonden)

Welkom bij IJtsma Livingworld, nu twee keer zo groot

OPENDE - ‘’IJtsma Livingworld is nu twee keer zo groot. Vanaf half oktober viert de meubelzaak in Opende dat ze door recente nieuwbouw de grootste meubelzaak van het noorden werden.

De woonwinkel met keukens, bedden, meubelen, gordijnen, vloeren en woonaccessoires die al enorm groot was, heeft er dit jaar nog eens 6000 vierkante meter vloeroppervlakte bij gekregen. Naast de nieuwbouw is ook het huidige pand compleet vernieuwd. Het gebouw voldoet qua milieu- en klimaat-
eisen aan hedendaagse normen. Het is nu gasloos en energieneutraal dankzij 880 zonnepanelen op het dak. “Binnen heeft een metamorfose plaatsgevonden”, zegt eigenaar Heine van der Meer. “Zelfs mensen die 50, 60 kilometer reizen hebben we echt wat te bieden.”

Door corona is er geen officieel openingsprogramma, maar natuurlijk worden klanten met de benodigde RIVM-maatregelen van harte welkom geheten. Wie dat prettig vindt kan op afspraak komen, ook buiten de openingstijden. Houd de Facebook- en Instagrampagina’s van IJtsma Livingworld in de gaten.

20.000 vierkante meter toekomst

IJtsma Livingworld heeft nu totaal zo’n 20.000 vierkante meter winkeloppervlakte. “Dat zijn getallen waarvan mensen zich geen voorstelling kunnen maken”, weet Heine van der Meer. “De woonwinkel is zo groot, dat je er een hele middag voor uit kunt trekken.”

De uitbreiding is het gevolg van twee dingen. Ten eerste de wens klantvriendelijk te zijn. “Mensen met alle smaken, beurzen en woonwensen vinden hier alles onder één dak. Voor de woonkamer, slaapkamer en je nieuwe keuken kun je bij IJtsma Livingwold te kust en te keur. Een restaurant in de winkel is één van de eerst volgende projecten die gerealiseerd gaat worden.”

De uitbreiding is ook het gevolg van het feit dat Heine en Ella van der Meer drie zonen hebben die hun toekomst zien in het bedrijf. Alco, vriendin Ariska en broer Herwin werken er al; jongste zoon Marnik komt na zijn studie bedrijfskunde.

Meer ruimte voor Budget Home Store

Budget Home Store is één van de shop-in-shops van IJtsma Livingworld. Het assortiment van deze afdeling is een stuk groter geworden, en na de recente verbouwing ook nog eens uitgebreid met keukens. Opende heeft nu de grootste Budget Home Store van Nederland.

Meubelen in soorten en maten bij de Budget Home Store zijn aantrekkelijk geprijsd. Dat geldt ook voor de keukens en vloeren die op deze afdeling worden aangeboden. “We hebben een enorm aanbod”, zegt Heine van der Meer, wijzend op de vele ingerichte woonkamers, de trap naar boven en alle keukensopstelingen die hier staan.

Het gehele assortiment kan natuurlijk ook online worden besteld. IJtsma Livingworld heeft een overzichtelijke webshop. Hoeveel prettiger is het echter om zelf even in die stoel of op die bank plaats te nemen, zelf te zien hoe die sfeervolle kast oogt. “We hebben grote voorraad en aantrekkelijke meeneemprijzen”, zegt Heine.

Wie er toch is, kan mogelijk tevens een kijkje nemen in de outlet van IJtsma Livingworld aan de overkant van de weg. “Trends volgen elkaar snel op.”

Topmerken met shop-in-shops

IJtsma heeft diverse shop-in-shops gerealiseerd van bekende topmerken als UrbanSofa, Be Pure Home, Wood Exclusive, Eleonora en By-Boo. Ook Zuiver en Dutch Bone hebben een eigen shop-in-shop.

Door de verschillende merken, biedt IJtsma verschillende woonstijlen aan. Op de bovenverdieping komt de moderne afdeling, met onder andere het merk Interliving. Naar verwachting is deze afdeling voor de kerst gereed.

Een persoonlijke afspraak maken voor het komen bekijken van de collectie is mogelijk. “Kom proefzitten onder het genot van een kopje koffie en laat je uitgebreid voorlichten door een interieurdeskundige.” De medewerkers van IJtsma Livingworld zullen klanten compleet ontzorgen: vloeren worden gelegd, gordijnen en raamdecoratie opgehangen en meubelen worden afgeleverd tot in de woning zelf.

‘’Ook bieden we persoonlijk advies aan. Bij het Atelier krijg je stylingsadvies met behulp van een groot aantal stalen vloeren, gordijnen en raamdecoratie.”

Afdelingen keukens en bedden

Ongeveer 300 vierkante meter van de nieuw beschikbaar gekomen ruimte is bestemd voor de presentatie van extra keukens. Naast de huidige keukenafdeling van IJtsma, bieden we nu ook een keukenlijn op de Budget Home Store afdeling. Tevens is de beddenafdeling verdubbeld. Er zijn ledikanten en boxsprings van diverse merken, onder andere merken als Avek, Skyline, Cinderella en M-line.

IJtsma Livingworld De Wending 2, 9865 VC Opende | 0594-659218 | www.ijtsma.nl

Meer berichten