De mannen achter Jansma Wonen, de broers Erwin en Harold Jansma.
De mannen achter Jansma Wonen, de broers Erwin en Harold Jansma. (Foto: )

Tip Top met Jansma Wonen in Hurdegaryp

HURDEGARYP - Alles wat je nodig hebt voor een opfrisbeurt van je interieur, vind je bij Jansma Wonen in Hurdegaryp. De broers Harold en Erwin Jansma werken hard, samen met het team monteurs, om jouw wensen vlot en soepel te realiseren in je woning.

Welke stijl past bij jou en welke producteisen zijn in je woonsituatie van belang? Bij Jansma Wonen weten ze precies wat er te koop is en adviseren ze je graag.
Of je nu komt voor gordijnen, nieuwe vloerbedekking, pvc, laminaat of voor zonwering voor binnen of buiten, bijna alles wat de markt kan leveren, vind je bij Jansma Wonen. Handig, alles onder één dak. “We leveren kwaliteit, werken hard, en plezier staat. Een nieuw interieur is ten slotte een feestje.”

Jansma Wonen heeft volop keus in vloerbedekkingen. Of je nu tapijt zoekt met een modern dessin of tapijt wat nog astma-vriendelijker is dan laminaat, het is in Hurdegaryp.

Tapijt kan nu ook astma-vriendelijk zijn

Wil je een speelse vloer met de uitstraling van een visgraat of sloophout? Ga voor Modulo of Ambiant PVC-vloeren, in natuurlijke planken- of betonlook. De in België gemaakte designvloeren hebben de authentieke look van parket en natuursteen, maar zijn warm, zacht en gebruiksvriendelijk.
Wil je online alvast wat inspiratie opdoen? Op de website van Jansma Wonen vind je de Ambiant Roomplanner. Upload foto’s van je woonkamer en een vloer uit de Ambiant-collectie. Geef de muren een kleurtje en kijk online hoe dat staat.

Gordijnen vind je bij de interieurspecialist

Raamdecoratie is er vandaag de dag in allerlei vormen. Jansma Wonen is specialist in deze zachte raamdecoratie voor je interieur: gordijnen en vouwgordijnen voor alle woonstijlen. Je vindt er onder meer collecties van Vadain Else, Eijffinger, Loft en Holland Haag.

Gordijnen brengen leven en karakter in je interieur, of je nu kiest voor zachte dessins of voor prints met uitgesproken patronen en felle kleuren. Verduisterende gordijnen zijn er ook.
Je raam aankleden met transparante of half-transparante stof geeft veel sfeer, extra privacy en prachtig gefilterd binnenvallend licht. Kies voor inbetweens, licht doorlatende gordijnen waarbij je overdag wel naar buiten, maar niet naar binnen kijkt. Tot 24 oktober geldt in de winkel 20% korting.”

Eén hoek, speciaal voor buitenzonwering

Of je nu komt voor nieuwe gordijnen, luxaflex, inbetweens of andere shades; of je nu komt voor nieuwe vloerbedekking of voor buitenzonwering, bij Jansma Wonen kun je rekenen op deskundig advies.

Alles kan op maat worden gemaakt. “Inmeten is altijd gratis,” vertelt Erwin Jansma. “We zorgen er voor dat je complete bestelling perfect gelegd en/of gemonteerd wordt en beschikken over eigen vakkundige stoffeerders.”

Service staat voor ons voorop. “Als je wilt nemen wij je al het werk uit handen. Voor ons is belangrijk dat klanten totaal zorgeloos gaan genieten van een gegarandeerd mooi eindresultaat.” Laat je alvast inspireren en neem een kijkje op www.jansmawonen.nl

Oktober woonmaand: ook voor raamdecoratie

Geef jouw ramen een metamorfose met de raamdecoratie van Jansma Wonen. Je vindt er Baboo-jaloezieen, maar ook prachtige stoffen met rijke structuren en mooie kleuren.

Wil je een huis met een warme sfeer, waarbij je eenvoudig zelf de lichtinval regelt? Jansma Wonen toont de hedendaagse mogelijkheden van bijvoorbeeld een plissé met top-down buttom-up bediening. Met deze shades kan je steeds opnieuw kiezen of je het hele raam wilt bedekken, of een gedeelte, een onderste of juist een bovenste deel. Er zijn ook plissés gemaakt van verduisterende stof.

Er zijn de Luxaflex Facette & Twist Shades, een uniek en gepatenteerd ontwerp waarbij twee lagen stof geweven als één stof een zachte uitstraling geven aan uw raamdecoratie. De Facette® Shades werken net als rolgordijnen, beweeg ze snel en gemakkelijk omhoog of naar beneden in geopende of dichte stand. De nieuwe collectie sluit perfect aan op verschillende raamformaten.

“En wij adviseren je graag over de bevestigingsmogelijkheden die er tegenwoordig zijn voor kunststoframen, zonder te hoeven boren en schroeven. Ze werken met magneten en zijn ideaal bij onder meer kunststofkozijnen.”

Ook domotica krijgt steeds een grotere rol in woningen. Erwin: “Wil je ook een smart home? Met onze oplossingen kun je gordijnen, luxaflex, zonwering en verlichting met jouw stem bedienen. In onze speciale Luxaflexshop vertellen wij je er graag meer over.”

Jansma Wonen | Fuormanderij 51-53, Hurdegaryp | 0511-477752 | www.jansmawonen.nl

Meer berichten