De mannen achter Jansma Wonen, de broers Erwin en Harold Jansma.
De mannen achter Jansma Wonen, de broers Erwin en Harold Jansma.

Tip Top met Jansma Wonen in Hurdegaryp

Algemeen

HURDEGARYP - Alles wat je nodig hebt voor een opfrisbeurt van je interieur, vind je bij Jansma Wonen in Hurdegaryp. De broers Harold en Erwin Jansma werken hard, samen met het team monteurs, om jouw wensen vlot en soepel te realiseren in je woning.

Welke stijl past bij jou en welke producteisen zijn in je woonsituatie van belang? Bij Jansma Wonen weten ze precies wat er te koop is en adviseren ze je graag.
Of je nu komt voor gordijnen, nieuwe vloerbedekking, pvc, laminaat of voor zonwering voor binnen of buiten, bijna alles wat de markt kan leveren, vind je bij Jansma Wonen. Handig, alles onder één dak. “We leveren kwaliteit, werken hard, en plezier staat. Een nieuw interieur is ten slotte een feestje.”

Jansma Wonen heeft volop keus in vloerbedekkingen. Of je nu tapijt zoekt met een modern dessin of tapijt wat nog astma-vriendelijker is dan laminaat, het is in Hurdegaryp.

Tapijt kan nu ook astma-vriendelijk zijn

Wil je een speelse vloer met de uitstraling van een visgraat of sloophout? Ga voor Modulo of Ambiant PVC-vloeren, in natuurlijke planken- of betonlook. De in België gemaakte designvloeren hebben de authentieke look van parket en natuursteen, maar zijn warm, zacht en gebruiksvriendelijk.
Wil je online alvast wat inspiratie opdoen? Op de website van Jansma Wonen vind je de Ambiant Roomplanner. Upload foto’s van je woonkamer en een vloer uit de Ambiant-collectie. Geef de muren een kleurtje en kijk online hoe dat staat.

Gordijnen vind je bij de interieurspecialist

Raamdecoratie is er vandaag de dag in allerlei vormen. Jansma Wonen is specialist in deze zachte raamdecoratie voor je interieur: gordijnen en vouwgordijnen voor alle woonstijlen. Je vindt er onder meer collecties van Vadain Else, Eijffinger, Loft en Holland Haag.

Gordijnen brengen leven en karakter in je interieur, of je nu kiest voor zachte dessins of voor prints met uitgesproken patronen en felle kleuren. Verduisterende gordijnen zijn er ook.
Je raam aankleden met transparante of half-transparante stof geeft veel sfeer, extra privacy en prachtig gefilterd binnenvallend licht. Kies voor inbetweens, licht doorlatende gordijnen waarbij je overdag wel naar buiten, maar niet naar binnen kijkt. Tot 24 oktober geldt in de winkel 20% korting.”

Eén hoek, speciaal voor buitenzonwering

Of je nu komt voor nieuwe gordijnen, luxaflex, inbetweens of andere shades; of je nu komt voor nieuwe vloerbedekking of voor buitenzonwering, bij Jansma Wonen kun je rekenen op deskundig advies.

Alles kan op maat worden gemaakt. “Inmeten is altijd gratis,” vertelt Erwin Jansma. “We zorgen er voor dat je complete bestelling perfect gelegd en/of gemonteerd wordt en beschikken over eigen vakkundige stoffeerders.”

Service staat voor ons voorop. “Als je wilt nemen wij je al het werk uit handen. Voor ons is belangrijk dat klanten totaal zorgeloos gaan genieten van een gegarandeerd mooi eindresultaat.” Laat je alvast inspireren en neem een kijkje op www.jansmawonen.nl

Oktober woonmaand: ook voor raamdecoratie

Geef jouw ramen een metamorfose met de raamdecoratie van Jansma Wonen. Je vindt er Baboo-jaloezieen, maar ook prachtige stoffen met rijke structuren en mooie kleuren.

Wil je een huis met een warme sfeer, waarbij je eenvoudig zelf de lichtinval regelt? Jansma Wonen toont de hedendaagse mogelijkheden van bijvoorbeeld een plissé met top-down buttom-up bediening. Met deze shades kan je steeds opnieuw kiezen of je het hele raam wilt bedekken, of een gedeelte, een onderste of juist een bovenste deel. Er zijn ook plissés gemaakt van verduisterende stof.

Er zijn de Luxaflex Facette & Twist Shades, een uniek en gepatenteerd ontwerp waarbij twee lagen stof geweven als één stof een zachte uitstraling geven aan uw raamdecoratie. De Facette® Shades werken net als rolgordijnen, beweeg ze snel en gemakkelijk omhoog of naar beneden in geopende of dichte stand. De nieuwe collectie sluit perfect aan op verschillende raamformaten.

“En wij adviseren je graag over de bevestigingsmogelijkheden die er tegenwoordig zijn voor kunststoframen, zonder te hoeven boren en schroeven. Ze werken met magneten en zijn ideaal bij onder meer kunststofkozijnen.”

Ook domotica krijgt steeds een grotere rol in woningen. Erwin: “Wil je ook een smart home? Met onze oplossingen kun je gordijnen, luxaflex, zonwering en verlichting met jouw stem bedienen. In onze speciale Luxaflexshop vertellen wij je er graag meer over.”

Jansma Wonen | Fuormanderij 51-53, Hurdegaryp | 0511-477752 | www.jansmawonen.nl

Geef met bijzondere raamdecoratie sfeer aan je woning.
Tot 24 oktober geldt in de winkel 20% korting op gordijnen.
Welke buitenzonwering past bij welke wens?
Vloerbedekkingen bij de interieurspecialist in Hurdegaryp.
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen 16 uur geleden
Paasmaandag paaseieren zoeken bij museum De Sukerei
Paasmaandag paaseieren zoeken bij museum De Sûkerei Algemeen 17 uur geleden
Hoofdvakdocente Fie Schouten
Lenteconcert door docenten met hun master-studenten van het Prins Claus Conservatorium Algemeen 17 uur geleden
Miss Naomi Vellinga strijdt voor goede doelen.
Missverkiezingsfinalist Naomi Vellinga is een schoonheid met een doelbewuste missie Algemeen 18 uur geleden
Jamsessie na concert DC Ray 'Sings nat King Cole'
"Dokkum nu ook op de kaart in de jazzwereld" Algemeen 20 uur geleden
Leuke uitjes tijdens Pasen.
Eieren zoeken, codes kraken en lekker fietsen tijdens Pasen Algemeen 21 uur geleden
Color guard Nova/De Marko's vijfde op Finals
Color guards Nova/De Marko's vijfde op Finals Algemeen 22 uur geleden
De provincie wil het gebruik van bestrijdingsmiddelen afbouwen.
Subsidie om te experimententeren met afbouw gewasbeschermingsmiddelen Algemeen 23 uur geleden
Zondag 24 maart Wedstrijden Nunspeet en Leek
Hiphop en showdance team uit Drachten schitteren in Nunspeet en Leek Algemeen 23 uur geleden
Technische vernieuwing kan wellicht in aanmerking komen voor een deel van de zeven miljoen euro subsidie voor het MKB in Noord-Nederland.
Zeven miljoen euro subsidie voor innovatie in MKB Noord-Nederland Algemeen gisteren
Creëer een Betoverende Paastafel: Tips voor een Onvergetelijk Paasontbijt.
Creëer een Betoverende Paastafel: Tips voor een Onvergetelijk Paasontbijt Algemeen 27 mrt, 08:30
Ruurd Wiersma Museum start seizoen met maar liefst vier primeurs.
Ruurd Wiersma Museum start seizoen met maar liefst vier primeurs Algemeen 26 mrt, 19:00
Tuorke & Jurre brengen zonneschijn in natte winkelstraat
Tuorke & Jurre brengen zonneschijn in natte winkelstraat Algemeen 26 mrt, 17:00