Jentsje van der Molen: "In de maand oktober geef ik 20% korting op binnenraambekleding."
Jentsje van der Molen: "In de maand oktober geef ik 20% korting op binnenraambekleding." (Foto: Foto's: ingezonden)

Dijkstra Zonwering Dokkum: "Met ons assortiment bij u thuis"

DOKKUM - Jarenlang had hij een winkel in Dokkum, Dijkstra Zonwering & Stoffering. Drie jaar geleden gooide eigenaar Jentsje van der Molen het roer om en laadde het complete assortiment in een verrijdbare showbus. "Veel efficiënter."

Dijkstra Zonwering komt bij u thuis met de bus. Van der Molen: "Ik heb alle stalen bij me, dus als de kleur niet mooi bij de meubels past, pakken we er meteen een andere bij. U beoordeelt uw toekomstige gordijnen, vloeren en zonweringen op de plaats waar ze straks worden gerealiseerd."

Van der Molen adviseert niet alleen bij zo'n bezoek aan huis, hij verricht ook meteen het benodigde meetwerk. "Alles wat gedaan moet worden voor het plaatsen van een bestelling doen we in één loop. U ontvangt een offerte. Is die akkoord dan is er geen tweede afspraak nodig."

Voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn, is dit handig, maar ook voor werkenden en gezinnen. "Ik hoor heel vaak terug van klanten dat ze het fijn vinden dat ik bij hen kom. Je hoeft geen oppas voor de kinderen te regelen. Iedereen in huis kan zijn mening geven. Als de vrouw het uitzoeken van gordijnen leuker vindt dan de man, kan hij gewoon zijn eigen ding blijven doen." Voor veel mensen zit er een voordeel aan de rijdende showroom.

Behalve overgordijnen verkoopt Dijkstra Zonwering & Stoffering ook (duo)rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, shutters en horren. Vloerstalen (PVC-vloeren, laminaat, hout, tapijt en vinyl) liggen ook in de bus. Tevens bevat de showroom-aan-huis alles op het gebied van buitenzonwering; denk aan knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en vervangingsdoek.

In de showbus ligt alles; niet overzichtelijk gepresenteerd zoals in een vaste winkel, maar uiterst netjes geordend. "Al hetgeen u in overweging hebt, neem ik mee naar binnen. Daar kunt u bij daglicht en te midden van het bestaande interieur de kleur en sfeer beoordelen. Wilt u advies van een interieurstyliste dan kan dat eveneens."

Dijkstra Zonwering & Stoffering heeft jaren ervaring, wat men niet alleen merkt aan het gedegen advies, maar ook aan de twee eigen monteurs. "Het zijn echte vakmannen die perfect werk leveren", hoort Van der Molen vaak terug van zijn klanten.

Dijkstra Zonwering werkt op afspraak, doorgaans overdag, van maandag tot en met vrijdag. "Of het nu gaat om één rolgordijn of om de complete stoffering van een bovenverdieping, ik rijd met de bus voor uw deur. in Dokkum aan de Doorvaart hebben we een magazijn en werkplaats waar alles binnenkomt."

Dijkstra Zonwering en stoffering | Op afspraak bij u thuis | 0519-223666 | Magazijn: Doorvaart 8A, Dokkum |
www.dijkstrazonweringenstoffering.nl

Meer berichten