Astrid en Richard van Leeuwen genieten van de vakantie in hun prachtige tuin.
Astrid en Richard van Leeuwen genieten van de vakantie in hun prachtige tuin. Foto: Actief Media

Waterontharder houdt tegels en chroom in huis glanzend

Algemeen

BOORNBERGUM - Familie van Leeuwen uit Boornbergum is sinds februari in het bezit van een waterontharder van Mezutec Waterzuiveringssystemen bv. "We kozen voor Mezutec omdat bekenden van ons lovend waren over het bedrijf en de producten. En ik moet zeggen: we worden tot nu toe steeds bevestigd in onze keuze."

Vooral Astrid van Leeuwen wilde al langer een waterontharder. "In het bijzonder het gemak bij het schoonmaken en de positieve effecten voor de huid spraken mij aan. En het apparaat doet precies wat het moet doen: de kalkaanslag is verdwenen. De waterkoker bijvoorbeeld is weer helemaal brandschoon."

Richard van Leeuwen: "Als ik de auto afspoel, hoef ik hem daarna niet eens na te zemen. Bovendien blijven de tegels en het chroom in de badkamer schoon en glanzend. We zijn dus erg blij met de waterontharder.

De medewerkers van Mezutec zorgden voor een vlot verloop van advies tot installatie. Adviseur Tjitske Klijnstra kwam zelfs in het weekend bij ons langs, omdat wij door de week geen tijd hadden. Dat getuigt wel van klantvriendelijkheid en betrokkenheid. Een tijdje na de installatie kwam er nog iemand langs om de waterkwaliteit te controleren, het apparaat optimaal af te stellen en het zout bij te vullen," vertelt Van Leeuwen tevreden.

In principe heeft een ontharder na installatie weinig onderhoud nodig, slechts één keer per jaar. Wie zich hier geen zorgen over wil maken, sluit eenvoudig een onderhoudscontract op. En is het zout onverwachts op? Ook dat is geen probleem met de zoutbezorgdienst van Mezutec.
Wilt u meer informatie over de werking en de voordelen van een waterontharder? Wilt u water dat huid en haar niet uitdroogt, kalkaanslag tegengaat en ervoor zorgt dat apparatuur langer meegaat? Neem dan contact op met Mezutec en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan. Of loop eens binnen bij het servicepunt op industrieterrein De Haven in Drachten, open op maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 en zaterdag van 10.00 - 14.00 uur. Zaterdag 29 augustus geldt nog de speciale zoutactie: een zak zout van 25 kg voor € 8,50.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook

Leroy Sletering
Goed spelend Broekster Boys simpel langs Blauw wit '34 Algemeen 15 uur geleden
Kunst uit Hijum en Ternaard
Kunst uit Hijum en Ternaard Algemeen 19 uur geleden
Lekker slapen kleintje
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Algemeen 21 uur geleden
Wandelen in Smallingerland beperkt zich volgens Kees Mourits (Wandelnet) te veel tot verharde wegen en paden, omdat er volgens hem onvoldoende onverharde wandelpaden zijn.
Waardering én zorgen over mobiliteit in Smallingerland Algemeen 22 uur geleden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden Algemeen 23 uur geleden
Brown Sugar Baby
Cabaret, musical en een huishouden voor beginners in De Lawei Algemeen gisteren
Resolve
Progressieve metalcoreband Resolve brengt een Franse revolutie naar Iduna Algemeen gisteren
Zaterdag 11 mei as. organiseert Museum Warten i.s.m. Warten Doarp yn it Grien tijdens de Country Fair, in de boomgaard van de Oud Friese Greidboerderij de kampioenschappen stokpaard racen voor jong en oud.
Stokpaard race - jumping Warten Algemeen 4 mei, 08:30
Sloepvaart naar Lancaster Monument De Zwaluwhaven in Nationaal Park de Alde Feanen
Gratis sloepvaart naar Lancaster monument De Zwaluwhaven Algemeen 3 mei, 17:00
Johan Veenstra wie de earste streektaalskriuwer (Stellingwerfs) dy't - yn 2021 - de Rink van der Veldepriis krige. Links lokoboargemaster Robin Hartogh Heys van de Lier fan de gemeente Smallingerland.
Rink van der Veldepriis 2024 foar Biltske roman fan Gerard de Jong Algemeen 3 mei, 15:45
Veertien jaar Gemeente Smallingerland op film
Première Drachten Journaals Algemeen 3 mei, 15:22
Detail fan it troch in Kollumer sulversmid makke boerd mei 64 fjilden.
"Frysk damjen âlder as 'ynternasjonaal' damjen" Algemeen 3 mei, 14:03
Kwartfinale landskampioenschap zaalvoetbal
Plaatst Libertas zich bij de beste vier van Nederland? Algemeen 3 mei, 12:30