Ondernemer Wietse Kuipers met rechts gastvrouw Elianne Beerstra. “Mooi wonen, daarvoor ga ik als ondernemer. Daarbij wil ik het de mensen zo gemakkelijk mogelijk maken.”
Ondernemer Wietse Kuipers met rechts gastvrouw Elianne Beerstra. “Mooi wonen, daarvoor ga ik als ondernemer. Daarbij wil ik het de mensen zo gemakkelijk mogelijk maken.”

Naast het unieke 3D-concept breidt Cre8Kitchen showroom uit met vijftien keukenopstellingen

Algemeen

We gaan de showroom van Cre8Kitchen verbouwen. Waarom doen we dat, een jaar nadat we open gingen op de nieuwe locatie? Omdat klanten het vragen. Luisteren vinden wij essentieel. Klanten geven aan dat voorbeelden hen inspireren. Daarom gaan we de showroom compleet veranderen, er komen vijftien keukenopstellingen. Ons unieke 3D-concept blijft natuurlijk bestaan. Dit is een werkwijze waarmee we uniek zijn in Nederland.

Vorig voorjaar betrokken we het pand aan de Zoom 1 in Surhuisterveen. Een prachtig pand, op een mooie zichtlocatie. Twee speciaalzaken onder één dak: boven Badkamerwarenhuis, beneden Cre8Kitchen. We ontvingen vele complimenten over de inrichting. De verkoop van badkamers explodeerde. We hebben orders lopen tot voorjaar 2020.

De cijfers van Cre8Kitchen stelden echter teleur. Natuurlijk hebben we keukens verkocht, maar de prognoses haalden we niet. Als ondernemer vraag je je dan meteen af: hoe kan dat? Waarom loopt het bij Badkamerwarenhuis – een concept dat mensen al jaren kennen – storm, maar kopen mensen hun keuken elders? Het is niet zo dat men ons niet weet te vinden, want kijkers en vragen om informatie waren er voldoende.

Gelukkig waren een aantal mensen zo eerlijk mij te vertellen wat er ontbrak. 'Je hebt te weinig keukenopstellingen staan,' zeiden zij. 'We willen graag voorbeelden zien om een keus te kunnen maken'. Nu ik daarover nadenk, begrijp ik dat. Ik heb het voor mezelf vergeleken met een autoshowroom. Als daar vijf auto's staan, kijk ik om mee heen en vraag: 'heb je nog meer?'. Ik realiseerde me dat ik iemand ben die gemakkelijk in beelden denkt, en met mijn bouwkundige achtergrond eenvoudig een voorstelling kan maken van een keuken. Dat geldt echter niet voor iedereen is me inmiddels duidelijk. Daarom gaan we de showroom veranderen. De klant van alle gemakken voorzien, is en blijft mijn missie als ondernemer.

Een architect die meer dan twintig jaar ervaring heeft met het ontwerpen van showrooms in binnen- en buitenland kreeg van ons de opdracht de nieuwe showroom voor Cre8Kitchen te ontwerpen. Hij kwam met een verrassend ontwerp. Ik heb al heel wat showrooms gezien, maar zoiets nog nooit. Er zijn vijftien keukenopstellingen verwerkt met alles er op en aan. Vloertegels, muurbekleding, kleurstellingen, verlichting, accessoires … Alles van A tot Z laten we zien, inclusief werkende apparatuur.

Het kiezen van een keuken moet een beleving zijn. Onze 3D-ruimte met verrijdbare wand en keukenkastjes is daar onderdeel van. Onze klanten zetten letterlijk hun favoriete keukenopstelling neer in een ruimte die precies zo groot is als hun keuken thuis. Ze lopen er door, proberen dingen uit. Tegelijkertijd zien zij op een groot scherm het ontwerp van hun keuken in een 3D-tekening, inclusief de gekozen kleuren, vloer en wandbekleding.

We hebben hier bij Cre8Kitchen vier topadviseurs rondlopen, die alles over keukens weten. We houden zelf van 'mooi wonen'. Daarom vind je bij Cre8Kitchen de nieuwste trends, vooruitstrevende keukens. We hebben items die je niet vaak tegenkomt. Spoelbakken bijvoorbeeld: die kun je krijgen in standaard roestvrij staal of in zwart, maar ook in koperkleur, goudkleur of gun metal.

Belangrijk vinden wij dat Cre8Kitchen voor iedere portemonnee keukens heeft. Ook mensen met een klein budget, slagen bij ons. Daarnaast hanteren we eerlijke, scherpe prijzen, ook wat betreft de keukenapparatuur. Onze prijzen zijn blijvend laag, omdat we werken met vaste leveranciers waarmee we voor de lange termijn hele goede afspraken maakten.

Cre8Kitchen & Badkamerwarenhuis zijn toonaangevende bedrijven ín de regio en vóór de regio. We passen ons aanbod aan, aan de mensen die hier wonen. We maken het hen graag gemakkelijk. Enerzijds met twee speciaalzaken onder één dak, anderzijds door onze eigen montagedienst, die een bestelling oplevert in overleg met en naar wens van de klant.

De verbouwing van de showroom gaat de komende maanden plaatsvinden, zonder veel overlast voor de klant. In september, als het woonseizoen weer begint, is alles gereed. U kunt tot het zover is, profiteren van de verbouwingsopruiming. Alle bestaande modellen worden vervangen. Vijftien keukenopstellingen in de nieuwste trends en de modernste kleurstellingen komen er voor in de plaats. Cre8Kitchen wordt nog meer dan het nu al is een echt 'experience center'.

Wietse Kuipers

Ondernemer en eigenaar van Cre8Kitchen & Badkamerwarenhuis

Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 - 17.00 uur
Zoom 1, 9231 DX Surhuisterveen | 0512-232008
surhuisterveen@cre8kitchen.nl | www.cre8kitchen.nl en www.badkamerwarenhuis.nl
 

De adviseurs van Cre8Kitchen en Badkamerwarenhuis. V.l.n.r.: Wietse Kuipers, Albert Veenstra, Koen Kuipers en Remco van der Iest.
Feestelijke lintjesregen in Tytsjerksteradiel
Feestelijke uitreiking lintjes in Tytsjerksteradiel Algemeen 52 minuten geleden
Lintjesregen gemeente Noardeast Fryslân.
Koninklijke Onderscheidingen 2024 Noardeast-Fryslân Algemeen 1 uur geleden
De ingang van het vrij recentelijk geheel vernieuwde azc in Burgum.
"Verkennend onderzoek" naar veiligheid kinderen in asielopvang Algemeen 1 uur geleden
Tapuit.
Vogels van het Drents-Friese Wold Algemeen 2 uur geleden
Wethouder Maria le Roy toont de blusinstallatie op één van de beide nieuwe afvalwagens van Smallingerland.
Twee gloednieuwe afvalwagens voor Smallingerland Algemeen 3 uur geleden
Damesafdeling VV Buitenpost breidt uit met tweede elftal
Damesafdeling VV Buitenpost breidt uit met tweede elftal Algemeen 4 uur geleden
Orthodoxe diensten in de Âlde Wite te Buitenpost. Foto ter illustratie.
Orthodoxe diensten in de Âlde Wite te Buitenpost Algemeen 5 uur geleden
Een boek over ‘De avonturen van Lytse Jopie’ in Grou.
Een boek over 'De avonturen van Lytse Jopie' in Grou Algemeen 20 uur geleden
Repetitie Lotte Veltman
Een bijzondere theaterproductie voor cultuur- én natuurliefhebbers in Buitenpost: AREND Algemeen 22 uur geleden
Muziektherapie Nij Smellinghe
Met die ene noot een verschil maken voor het leven. Algemeen 23 uur geleden
Foaroan winnares Nynke Duiff-Veenstra, har soan Willem, presintator en foarlêzer Miranda Werkman en links-achter Gerrit Hiemstra.
Nynke Duijff-Veenstra út Damwâld winner Grut Frysk Diktee Algemeen 23 uur geleden
De heer De Jong bezoekt basisschool kbs de Reinbôge in Burgum.
Legeramfibie op het plein van kbs De Reinbôge in Burgum Algemeen gisteren
Schilderij van Tjikke Idema-Visser
Kunst in de Kerk Trynwâlden Algemeen gisteren