JJ Bouw installeert veelzijdige Plameco-plafonds

Zaken

EASTERMAR - Met een plafond van Plameco kun je alle kanten op: het kan in elke denkbare ruimte worden geplaatst, zelfs buiten, en in elk gewenste kleur. De plafonds zijn onderhoudsvrij en kunnen in een dag worden geplaatst. Jan Posthumus, van JJ Bouw uit Eastermar, is de enthousiaste Plameco-dealer van Friesland.

"Het materiaal dat gebruikt wordt voor deze plafonds is een hoogwaardig kunststof dat antistatisch is, brandveilig, afwasbaar, elastisch en oersterk", legt Posthumus uit. "Het kan goed tegen grote temperatuurwisselingen en ook vocht is geen probleem. Dat maakt de plafonds zelfs geschikt om in de badkamer of sauna te gebruiken. Na het plaatsen gaat een Plameco-plafond zo dertig tot veertig jaar mee zonder te verkleuren. Schilderen is dus niet meer nodig."

En het plaatsen is helemaal niet ingrijpend. Grote meubels kunnen gewoon blijven staan en de werkzaamheden kunnen meestal in een dag worden afgerond. Daarnaast zijn de plafonds af te stemmen op ieders smaak. Want er kan worden gekozen uit alle RAL-kleuren en afwerklijsten in diverse stijlen, van klassiek tot modern. "Er kan zelfs een foto op het plafond worden afgedrukt", tipt Posthumus. "En wat te denken van spiegelplafonds in 26 verschillende kleuren?" De plafonds sluiten perfect aan op de kamers waarin ze worden geplaatst door er spotjes in te plaatsen, wasemkappen, waaiers of ophangsystemen voor gordijnen.

Plameco-plafonds zijn er in verschillende uitvoeringen. Er is een variant die gemaakt is van polyester die minder buigzaam is, en een variant van rubberachtig materiaal. De rubberachtige plafonds zijn geschikt voor grote oppervlaktes in alle soorten ruimtes, maar kunnen bijvoorbeeld ook worden toegepast in een rondlopend dak. Door achter het plafond geluidsabsorberend materiaal te verwerken, krijgt een ruimte een betere akoestiek. Dat komt vaak van pas in nieuwbouwwoningen.

"Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat", aldus Posthumus. Nieuwsgierig? Op 20 en 21 april zijn de kijkdagen in de showroom van Van Duijsen Keukens, aan de Tijnjedijk 87 in Leeuwarden. Vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur. Kijk ook op www.jjbouw.nl, bel 0512-472992 of e-mail: jan@jjbouw.nl.

Wandelen in Smallingerland beperkt zich volgens Kees Mourits (Wandelnet) te veel tot verharde wegen en paden, omdat er volgens hem onvoldoende onverharde wandelpaden zijn.
Waardering én zorgen over mobiliteit in Smallingerland Algemeen 16 uur geleden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden Algemeen 17 uur geleden
Brown Sugar Baby
Cabaret, musical en een huishouden voor beginners in De Lawei Algemeen 18 uur geleden
Resolve
Progressieve metalcoreband Resolve brengt een Franse revolutie naar Iduna Algemeen 19 uur geleden
Zaterdag 11 mei as. organiseert Museum Warten i.s.m. Warten Doarp yn it Grien tijdens de Country Fair, in de boomgaard van de Oud Friese Greidboerderij de kampioenschappen stokpaard racen voor jong en oud.
Stokpaard race - jumping Warten Algemeen 21 uur geleden
Sloepvaart naar Lancaster Monument De Zwaluwhaven in Nationaal Park de Alde Feanen
Gratis sloepvaart naar Lancaster monument De Zwaluwhaven Algemeen 3 mei, 17:00
Johan Veenstra wie de earste streektaalskriuwer (Stellingwerfs) dy't - yn 2021 - de Rink van der Veldepriis krige. Links lokoboargemaster Robin Hartogh Heys van de Lier fan de gemeente Smallingerland.
Rink van der Veldepriis 2024 foar Biltske roman fan Gerard de Jong Algemeen 3 mei, 15:45
Veertien jaar Gemeente Smallingerland op film
Première Drachten Journaals Algemeen 3 mei, 15:22
Detail fan it troch in Kollumer sulversmid makke boerd mei 64 fjilden.
"Frysk damjen âlder as 'ynternasjonaal' damjen" Algemeen 3 mei, 14:03
Kwartfinale landskampioenschap zaalvoetbal
Plaatst Libertas zich bij de beste vier van Nederland? Algemeen 3 mei, 12:30
4 mei herdenking in Damwâld
4 mei herdenking Damwâld Algemeen 3 mei, 11:07
Overtuin Lycklamahuis Beetsterzwaag
Eerste parkexcursie Tropische Kas van 2024 Algemeen 3 mei, 10:03
Yukiko Hasegawa achter haar vleugel
Vijf Mei Concert door twee virtuoze pianisten Algemeen 3 mei, 08:23