Het is nu de tijd voor een nieuwe serre of veranda!

Zaken Zakelijk

EASTERMAR - De zomer is weer ten einde, de dagen worden alweer merkbaar korter. 's Avonds tot laat buiten zitten is er niet meer bij. Veel mensen zoeken noodgedwongen de behaaglijkheid binnen op. Dit terwijl het nu vaak nog heel mooi buiten is. Een serre of veranda van JJ Bouw is de oplossing. Dan hebt u altijd het gevoel dat u buiten zit!

Het echte buitengevoel

Laat u nu een serre bouwen, dan zit u de hele winter lekker warm, en geniet u toch van uw tuin. Kiest u toch liever voor een veranda? Nu gebouwd betekent volgend jaar meteen genieten van de eerste voorjaarszon. Het echte buitengevoel ervaart u door het veelvuldig gebruik van glas. Dit wordt gedragen door een ander sterk materiaal, zoals aluminium, hout, staal of kunststof. Wilt u een echt duurzame en onderhoudsarme oplossing?

Dan raadt eigenaar Jan Posthumus een serre of veranda van aluminium aan."Dat is dan wel voorzien van isolatiemateriaal. Het is sterk en licht en je kunt het goed bewerken", prijst Posthumus aan. "Wij willen alleen werken met degelijk materiaal."

Posthumus vertelt: "Wist u dat onze aluminium serres in alle RAL-kleuren te krijgen zijn?" Een optie die hij in veel gevallen bij serres aanraadt is zonwerend glas om de temperatuur binnen aangenaam te houden. "Daarnaast kunnen wij veranda's uitrusten met verlichting en verwarming, zodat u er ook 's avonds behaaglijk kunt zitten".

Maatwerk en vergunningen

Hij leidt klanten graag door het keuzeproces. "Ik kijk samen met de klant naar de mogelijkheden. Het gaat meestal om maatwerk. Daarin gaan wij net een stapje verder dan een ander. Zo had ik een klant die glas nodig had van 1,20 meter breed. Dat kan haast niemand maken. Wij wel! Ook bouwden we onlangs een serre aan zee. Die kreeg een maritieme behandeling, zodat wij toch onze tien jaar garantie konden geven op het lakwerk. Zo denken wij met de klant mee en volgen we diens wensen."

Posthumus denkt ook mee met bijvoorbeeld bouwvergunningen. "Het is niet altijd nodig om een bouwvergunning aan te vragen voor een serre. Wel is het verstandig hiernaar te informeren."

De prijzen van een nieuwe serre variëren, afhankelijk van de omvang, materiaalkeuze en opties. Veranda's zijn ongeveer de helft goedkoper. "U hebt al een veranda vanaf 999 euro. Dit is inclusief tien jaar garantie!", geeft Posthumus aan.

Ruime klantenkring

"Wij hebben klanten in heel Noord-Nederland", vertelt Posthumus. Vier man zijn in het voorjaar en de zomer bijna constant bezig met het plaatsen van serres en veranda's.
Dat is de helft van het totaal: zeven man in dienst en Posthumus zelf. "Wij zijn met meer mensen uit de crisis gekomen dan ervoor", aldus Posthumus. "Wilt u nog voor de winter een serre of veranda in uw tuin? Bel dan 0512-472992 om alle mogelijkheden te bespreken."
www.jjbouw.nl

Feestelijke lintjesregen in Tytsjerksteradiel
Feestelijke uitreiking lintjes in Tytsjerksteradiel Algemeen 1 uur geleden
Lintjesregen gemeente Noardeast Fryslân.
Koninklijke Onderscheidingen 2024 Noardeast-Fryslân Algemeen 1 uur geleden
De ingang van het vrij recentelijk geheel vernieuwde azc in Burgum.
"Verkennend onderzoek" naar veiligheid kinderen in asielopvang Algemeen 2 uur geleden
Tapuit.
Vogels van het Drents-Friese Wold Algemeen 3 uur geleden
Wethouder Maria le Roy toont de blusinstallatie op één van de beide nieuwe afvalwagens van Smallingerland.
Twee gloednieuwe afvalwagens voor Smallingerland Algemeen 3 uur geleden
Damesafdeling VV Buitenpost breidt uit met tweede elftal
Damesafdeling VV Buitenpost breidt uit met tweede elftal Algemeen 5 uur geleden
Orthodoxe diensten in de Âlde Wite te Buitenpost. Foto ter illustratie.
Orthodoxe diensten in de Âlde Wite te Buitenpost Algemeen 6 uur geleden
Een boek over ‘De avonturen van Lytse Jopie’ in Grou.
Een boek over 'De avonturen van Lytse Jopie' in Grou Algemeen 21 uur geleden
Repetitie Lotte Veltman
Een bijzondere theaterproductie voor cultuur- én natuurliefhebbers in Buitenpost: AREND Algemeen 22 uur geleden
Muziektherapie Nij Smellinghe
Met die ene noot een verschil maken voor het leven. Algemeen 23 uur geleden
Foaroan winnares Nynke Duiff-Veenstra, har soan Willem, presintator en foarlêzer Miranda Werkman en links-achter Gerrit Hiemstra.
Nynke Duijff-Veenstra út Damwâld winner Grut Frysk Diktee Algemeen gisteren
De heer De Jong bezoekt basisschool kbs de Reinbôge in Burgum.
Legeramfibie op het plein van kbs De Reinbôge in Burgum Algemeen gisteren
Schilderij van Tjikke Idema-Visser
Kunst in de Kerk Trynwâlden Algemeen 25 apr, 13:12