Afbeelding

Feest bij Aventoer leuk voor iedereen

Zakelijk Zakelijk

Bij Aventoer is de keus uit activiteiten groot. (Foto’s: Klaas Rozema)

Feest bij Aventoer leuk voor iedereen

BURGUM – Een feestje? Bij Aventoer is de keus uit activiteiten zo groot dat iedereen het naar z’n zin heeft. Leden van Burgumer buurtvereniging De Noordersingel ondervonden dat afgelopen weekend aan den lijve op hun uitje, dat deze keer plaatsvond in het grootste in- en outdoorpark van Noord-Nederland.

De bezoekers van het feest konden aan allerlei activiteiten deelnemen. Daardoor werd het een leuke avond voor jong en oud. “Ja, dat is by ús gewoante”, zegt Hessel Bouma, eigenaar van Aventoer. Bij alle feesten is er een zeer gevarieerd programma. “Oft it no in buertfeest, famyljefeest, bedriuws- of personielsfeest is, of wat foar feest dan ek.”

Gebruikelijk is dat de organisator van het feest samen met een medewerker van Aventoer een arrangement samenstelt met verschillende activiteiten. “Jo kinne dan dwaan wêr’t je sels sin oan hawwe”, zegt Bouma.
Wie kent niet het gevoel dat je naar een feestje moet waarvan de activiteit je niet zo aanspreekt? Bij Aventoer heb je dat probleem niet. Daar is de keus zo groot dat er altijd wel iets leuks bij zit. Led-bowlen bijvoorbeeld, een kleurrijke activiteit op vier witte bowlingbanen voorzien van heerlijke loungebanken. Of glow-in-the-dark-midgetgolfen in de jungle, lasergamen in de grootste lasergame-arena van Noord-Nederland, een film kijken in de allereerste Nederlandse ’7D-bioscoop’, het al even unieke laserspel ’Mission Possible’ spelen, of gewoon een spelletje biljarten of poolen. Kies je voor het enorme, vijftien meter hoge klimpark van Aventoer dan weet je zeker dat je adrenaline gaat bruisen.
“Sa’n feest kin fansels kombineard wurde mei in warm-kâldbuffet of in útgebreide barbecue ek midden yn de winter. Wy hawwe boppe ús barbecue in baas ôfsûger sadat jo sûnder bakluchtjes lekker ite kinne ”, vult Bouma aan. Het buffet wordt geserveerd in een aparte luxe dinerzaal, geschikt voor groepen tot 40 personen. Aan de barbecue kunnen groepen meedoen tot 200 mensen. Volop keus dus bij Aventoer, zoals ook duidelijk wordt op de website www.aventoer.nl.

Redding van Kevin van der Meulen op een doelpoging van Rik van der Eerden
Buitenpost sprokkelt punt tegen AZSV Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Maria le Roy (rechts) streeft naar een gemeente zonder afval. Op 16 mei spreekt ze hier over, net als de heer Goëbel van Repair Café Drachten (niet op de foto).
Geef je spullen een tweede kans?! Algemeen 7 uur geleden
Bongzilla
Amerikaanse cultband Bongzilla komt op 8 mei naar Iduna Algemeen 9 uur geleden
Anjum weer met beide benen op de kleigrond - Foto ter illustratie
Anjum weer met beide benen op de kleigrond Algemeen 10 uur geleden
De natuur: een onderwerp wat altijd verschillend is en telkens inspireert.
Kunstacademie Friesland strijkt neer in de schilderachtige Trynwalden Algemeen 11 uur geleden
Silke van der Wal schiet binnen twee minuten drie keer raak
Silke van der Wal schiet Libertas naar de halve finales NK Futsal! Algemeen 12 uur geleden
Exhorder
Thrashmetalpionier Exhorder (VS) komt op zondag 12 mei naar Drachten Algemeen 14 uur geleden
Kom ook naar de Groenmarkt in Beetsterzwaag!
Groenmarkt bij de Tropische Kas Algemeen 15 uur geleden
Expositie Ferenc Gelencsér
Expositie Ferenc Gelencsér Algemeen 16 uur geleden
Leroy Sletering
Goed spelend Broekster Boys simpel langs Blauw wit '34 Algemeen 4 mei, 20:33
Kunst uit Hijum en Ternaard
Kunst uit Hijum en Ternaard Algemeen 4 mei, 16:30
Lekker slapen kleintje
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Algemeen 4 mei, 14:36
Wandelen in Smallingerland beperkt zich volgens Kees Mourits (Wandelnet) te veel tot verharde wegen en paden, omdat er volgens hem onvoldoende onverharde wandelpaden zijn.
Waardering én zorgen over mobiliteit in Smallingerland Algemeen 4 mei, 13:43