JJ Bouw installeert veelzijdige Plameco-plafonds

Zaken

EASTERMAR - Met een plafond van Plameco kun je alle kanten op: het kan in elke denkbare ruimte worden geplaatst, zelfs buiten, en in elk gewenste kleur. De plafonds zijn onderhoudsvrij en kunnen in een dag worden geplaatst. Jan Posthumus, van JJ Bouw uit Eastermar, is de enthousiaste Plameco-dealer van Friesland.

"Het materiaal dat gebruikt wordt voor deze plafonds is een hoogwaardig kunststof dat antistatisch is, brandveilig, afwasbaar, elastisch en oersterk", legt Posthumus uit. "Het kan goed tegen grote temperatuurwisselingen en ook vocht is geen probleem. Dat maakt de plafonds zelfs geschikt om in de badkamer of sauna te gebruiken. Na het plaatsen gaat een Plameco-plafond zo dertig tot veertig jaar mee zonder te verkleuren. Schilderen is dus niet meer nodig."

En het plaatsen is helemaal niet ingrijpend. Grote meubels kunnen gewoon blijven staan en de werkzaamheden kunnen meestal in een dag worden afgerond. Daarnaast zijn de plafonds af te stemmen op ieders smaak. Want er kan worden gekozen uit alle RAL-kleuren en afwerklijsten in diverse stijlen, van klassiek tot modern. "Er kan zelfs een foto op het plafond worden afgedrukt", tipt Posthumus. "En wat te denken van spiegelplafonds in 26 verschillende kleuren?" De plafonds sluiten perfect aan op de kamers waarin ze worden geplaatst door er spotjes in te plaatsen, wasemkappen, waaiers of ophangsystemen voor gordijnen.

Plameco-plafonds zijn er in verschillende uitvoeringen. Er is een variant die gemaakt is van polyester die minder buigzaam is, en een variant van rubberachtig materiaal. De rubberachtige plafonds zijn geschikt voor grote oppervlaktes in alle soorten ruimtes, maar kunnen bijvoorbeeld ook worden toegepast in een rondlopend dak. Door achter het plafond geluidsabsorberend materiaal te verwerken, krijgt een ruimte een betere akoestiek. Dat komt vaak van pas in nieuwbouwwoningen.

"Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat", aldus Posthumus. Nieuwsgierig? Op 20 en 21 april zijn de kijkdagen in de showroom van Van Duijsen Keukens, aan de Tijnjedijk 87 in Leeuwarden. Vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur. Kijk ook op www.jjbouw.nl, bel 0512-472992 of e-mail: jan@jjbouw.nl.

Onbeperkt muzikaal Een concert voor en door iedereen.
Onbeperkt muzikaal is concert voor en door iedereen Algemeen 10 uur geleden
De Europese verkiezingen zijn in Nederland op donderdag 6 juni 2024.
Verkiezing Europees Parlement komt er aan! Algemeen 10 uur geleden
Lente- en Bijenmarkt Passiflora
Lente- en Bijenmarkt Passiflora zaterdag 11 mei Algemeen 11 uur geleden
Tweedaagse 2024 voorjaar winnaar Twin Games Middenbouw
150 deelnemers voetbaltweedaagse Veerkr88 in Buitenpost Algemeen 13 uur geleden
Koppelwedstrijd Biljartclub Buitenpost
Seizoen afgesloten met koppelwedstrijd Algemeen 14 uur geleden
Hier is Jorrit de Graaf zijn plaaggeest Jan Eisma wél de baas.
Discutabele strafschop en geen plan B nekt ONT Algemeen gisteren
Jan Bandstra
Officieus over en uit voor Ropta Boys Algemeen gisteren
 Foto ter illustratie.
Voetbal Dokkum - Anjum Algemeen gisteren
Redding van Kevin van der Meulen op een doelpoging van Rik van der Eerden
Buitenpost sprokkelt punt tegen AZSV Algemeen 5 mei, 20:02
Wethouder Maria le Roy (rechts) streeft naar een gemeente zonder afval. Op 16 mei spreekt ze hier over, net als de heer Goëbel van Repair Café Drachten (niet op de foto).
Geef je spullen een tweede kans?! Algemeen 5 mei, 17:55
Bongzilla
Amerikaanse cultband Bongzilla komt op 8 mei naar Iduna Algemeen 5 mei, 16:13
Anjum weer met beide benen op de kleigrond - Foto ter illustratie
Anjum weer met beide benen op de kleigrond Algemeen 5 mei, 15:04
De natuur: een onderwerp wat altijd verschillend is en telkens inspireert.
Kunstacademie Friesland strijkt neer in de schilderachtige Trynwalden Algemeen 5 mei, 14:03