AutoSchat is er voor al uw mobiliteitszaken

Zaken

BURGUM - Bij het horen van de naam AutoSchat denken waarschijnlijk veel mensen aan blinkende Mercedessen. AutoSchat is dé Mercedes-Benz-specialist van het noorden. Of u nu op zoek bent naar een rijk uitgeruste E-klasse of een ruime Vito, in de ruime showroom aan de Florynwei 5 in Burgum vindt u altijd uw droomauto. Maar AutoSchat is veel meer dan een autobedrijf gespecialiseerd in Duitse topauto's. Het bedrijf is uitgegroeid tot een allround mobiliteitscentrum.

In september 2008 opende AutoSchat de grote showroom in Burgum. Hiervoor was het bedrijf bijna 40 jaar gevestigd in Tytsjerk waar het aanvankelijk een dorpsgarage was. Nu kunt u bij AutoSchat terecht voor al uw mobiliteitszaken. Eigenaar Jan Schat vertelt: "Van fiets tot Mercedes-Benz, huren, kopen, leasen, onderhoud en schadeherstel, het kan allemaal in ons mobiliteitscentrum." Auto Schat kan dan ook met recht een 'one-stop shop' genoemd worden. Een uniek concept, gericht op ultiem gemak voor de klant.

In de showroom staan naast veel Mercedessen, ook auto's van andere merken, zoals onder andere Opel, Peugeot en Ssangyong. Van dat laatste merk is AutoSchat sinds 2012 officieel dealer. In de Giant Store - een 'shop-in-shop' in de showroom van AutoSchat - vindt u de nieuwste fietsen van Giant. Onderhoud van alle merken auto's is een belangrijke tak van AutoSchat. Dankzij voordelige, universele onderdelen van AutoSchat blijft het onderhoud aan uw voertuig betaalbaar. Vervangend vervoer zorgt dat u te allen tijde mobiel blijft.

AutoSchat is ook een schadeherstelbedrijf en biedt volledig autoschadeherstel, gedekt door bijna alle verzekeringen. Naast goed onderhouden en schadevrij, wilt u uw bolide natuurlijk ook schoon houden. De volautomatische wasplaats, geschikt voor voertuigen tot 2.75 meter hoog en vier handmatige wasplaatsen zorgen dat u nooit meer een excuus hebt om in een ongepoetste auto te rijden. Hebt u tijdelijk vervoer nodig? Profiteer dan van de gunstige tarieven van BAS autoverhuur, de verhuurtak van AutoSchat. Verhuisauto's, personenbussen, personenauto's, koelwagens, u kunt het zo gek niet bedenken of BAS autoverhuur verhuurt het. Kom gerust langs aan de Florynwei 5 of bel voor meer informatie over alle diensten 0511-431386. www.autoschat.nl  

Het organisatieteam van de Bonifatiuscup 2024 v.l.n.r.: Marcel Dol, Geeke Draijer, Sonja Louwsma, Jacob Haakma, Karel Hellinga, Marjan Stellema en Sjoerd Radersma.
Achtste editie van toptoernooi Bonifatiuscup Algemeen 15 uur geleden
Hessel verricht de officiële openingshandeling van de rolstoelfiets
Dokkum nu ook per rolstoelfiets bereikbaar Algemeen 17 uur geleden
Overhandiging dichtbundel aan Wierd en Fokje Pietersma, door de leerlingen van CSG Liudger
"Wij vinden het belangrijk dat mensen aan de goede kant van de geschiedenis staan" Algemeen 18 uur geleden
Sjoerd Bakker, begin 1943.
Bijzondere dodenherdenking op 4 mei in Buitenpost Algemeen 19 uur geleden
Kom ook naar de plantjesmarkt!
Plantenmarkt met groenspecialisten en hobbykwekers Algemeen 20 uur geleden
4 Mei Dodenherdenking Beetsterzwaag.
Dodenherdenking Beetsterzwaag Algemeen 30 apr, 16:03
Afbeelding
Op reis? Vergeet niet om je reisverzekering te regelen! Zaken 30 apr, 14:55
Afbeelding
Lingerie: Een bijzonder stuk kleding Zaken 30 apr, 14:54
Deelnemers van de bevrijdingsloop Burgum
Bevrijdingsloop 5 mei Burgum Algemeen 30 apr, 13:02
Aankondiging elfstedenroeimarathon - 210 roeien in 24 uur
38ste elfstedenroeimarathon 2024 een feit! Algemeen 30 apr, 12:00
Dodenherdenking in Drogeham
Dodenherdenking Drogeham Algemeen 30 apr, 11:00
Repair café Drachten
Repair Café Drachten in Mei Algemeen 30 apr, 10:30
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs Algemeen 30 apr, 09:34