Inhuis Keukens staat voor persoonlijk keukenadvies aan huis

Zaken Zakelijk

DRACHTEN - Volgens een geheel nieuw concept startten Alex en Wijnand van Dobbenburgh samen een bedrijf in keukens, gericht op persoonlijk keukenadvies aan huis. Inmiddels kunnen ze concluderen dat de unieke werkwijze door de klanten met open armen wordt ontvangen.

Alex heeft ruim 25 jaar ervaring in de keukenwereld, kent de regio en weet wat zijn klanten belangrijk vinden. "Onze manier van werken is gebaseerd op vertrouwen", licht Alex toe. "Klanten vertrouwen ons en weten dat we deskundig advies geven." Wijnand vindt zijn achtergrond in de makelaardij en richt zich meer op het uitwerken van de fotorealistische 3D-ontwerpen.

De unieke manier van werken waarbij Alex met de mobiele keukenshowroom bij de mensen thuis komt, wordt zeer gewaardeerd. "Men hoeft geen showrooms meer af te lopen en het ontwerp wordt tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt, doordat wij vooraf zelf inmeten. Wij zien in de thuissituatie mogelijkheden die een ander vanuit een showroom misschien over het hoofd ziet." Nadat Alex alle wensen en maten heeft opgenomen bij de klant vertaalt Wijnand het geheel met speciale software tot een 3D ontwerp. Dat maakt het mogelijk het eindresultaat zeer realistisch weer te geven. Zelfs de vloeren, ramen en de kleur van de muur worden erin opgenomen. "Sinds kort bieden we ook de mogelijkheid om de klant de keuken te laten beleven in virtual reality met een speciale VR-bril."

In de keukenbus is voldoende inspiratie te vinden: alle soorten frontjes, grepen en werkbladen zijn er te bekijken. Maar ook een keukenopstelling, zodat men even een laatje kan opentrekken en zelf de kwaliteit van de kastjes kan beoordelen. "Wij werken met drie verschillende Duitse kwaliteitsmerken, waaronder een maatwerkprogramma waarin specifieke ontwerpen kunnen worden gemaakt, helemaal op maat en naar smaak van de klant. Dus geen beperkingen door standaard maatvoeringen en alle fronten kunnen op iedere RAL- kleur gespoten worden".

Altijd is er bij Inhuis Keukens één aanspreekpunt en het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar. Zowel via telefoon, mail als WhatsApp. "Laagdrempelig contact via de moderne communicatiemiddelen vinden we belangrijk." Alle installaties worden uitgevoerd door een vaste groep monteurs. Inhuis Keukens richt zich vooral op de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. "Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Kijk op www.inhuiskeukens.nl en plan een vrijblijvende afspraak. Bellen of appen mag natuurlijk ook (06-31790868)."

Het organisatieteam van de Bonifatiuscup 2024 v.l.n.r.: Marcel Dol, Geeke Draijer, Sonja Louwsma, Jacob Haakma, Karel Hellinga, Marjan Stellema en Sjoerd Radersma.
Achtste editie van toptoernooi Bonifatiuscup Algemeen 7 uur geleden
Hessel verricht de officiële openingshandeling van de rolstoelfiets
Dokkum nu ook per rolstoelfiets bereikbaar Algemeen 9 uur geleden
Overhandiging dichtbundel aan Wierd en Fokje Pietersma, door de leerlingen van CSG Liudger
"Wij vinden het belangrijk dat mensen aan de goede kant van de geschiedenis staan" Algemeen 11 uur geleden
Sjoerd Bakker, begin 1943.
Bijzondere dodenherdenking op 4 mei in Buitenpost Algemeen 12 uur geleden
Kom ook naar de plantjesmarkt!
Plantenmarkt met groenspecialisten en hobbykwekers Algemeen 13 uur geleden
4 Mei Dodenherdenking Beetsterzwaag.
Dodenherdenking Beetsterzwaag Algemeen 30 apr, 16:03
Afbeelding
Op reis? Vergeet niet om je reisverzekering te regelen! Zaken 30 apr, 14:55
Afbeelding
Lingerie: Een bijzonder stuk kleding Zaken 30 apr, 14:54
Deelnemers van de bevrijdingsloop Burgum
Bevrijdingsloop 5 mei Burgum Algemeen 30 apr, 13:02
Aankondiging elfstedenroeimarathon - 210 roeien in 24 uur
38ste elfstedenroeimarathon 2024 een feit! Algemeen 30 apr, 12:00
Dodenherdenking in Drogeham
Dodenherdenking Drogeham Algemeen 30 apr, 11:00
Repair café Drachten
Repair Café Drachten in Mei Algemeen 30 apr, 10:30
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs Algemeen 30 apr, 09:34