Afbeelding

Althof Accountants en Adviseurs: ondernemers en particulieren vooruit helpen

Zakelijk Zakelijk

V.l.n.r.: Lieuwe Althof, Marc Mandema en Jan Roelf Datema. (Ingezonden foto)

Ondernemers en particulieren vooruit helpen
Althof Accountants en Adviseurs

DRACHTEN – Althof Accountants en Adviseurs is een accountants- en advieskantoor, met vestigingen in Drachten, Stiens en Assen, waar u als MKB-ondernemer en particulier alles kunt vinden wat u nodig heeft. Zij bieden een volledig dienstenpakket aan hun klanten.

“We doen meer dan alleen de standaard werkzaamheden. We denken pro-actief mee en willen de klant, waar mogelijk en gewenst, ontzorgen.” Dat zegt Lieuwe Althof, accountant van Althof Accountants en Adviseurs.

“Wij zijn gericht op het leveren van kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Daarnaast staat het leveren van toegevoegde waarde centraal. Dit houdt in dat we verder kijken dan onze neus lang is. Cijfers zijn de basis; maar we kijken ook naar de onderneming en de ondernemer”, voegt belastingconsulent Jan Roelf Datema er aan toe. “Met onze kennis en ervaring staan wij hem/haar terzijde zodat de ondernemer de juiste beslissingen kan nemen.  Ons onderscheidende vermogen zit vooral in de manier waarop we dat doen: praktisch en slagvaardig.”

De  medewerkers van Althof Accountants en Adviseurs zijn als specialisten, op financieel en fiscaal gebied, op de hoogte van de wet- en regelgeving en weten wat er speelt. Hierdoor kunnen ze snel inspringen op de actualiteit.

“Wij zijn de klant graag van dienst bij het begeleiden of voeren van zijn financiële administratie, fiscale aangiften, accountantswerkzaamheden, advisering op financieel gebied of fiscaal-juridisch vlak en ook voor bedrijfsadvies kunt u bij ons terecht,” zegt Lieuwe Althof. “Zowel voor ondernemers als particulieren”.

Althof Accountants en Adviseurs houdt van open communicatie en korte lijnen. Lieuwe Althof: “Als de klant een vraag heeft en ons belt proberen wij hem indien mogelijk op hele korte termijn, liefst dezelfde dag nog te helpen.” Dat wordt door de klanten zeer gewaardeerd omdat zij niet lang op antwoorden hoeven te wachten.

Heldere analyses, duidelijke rapportages en mondelinge toelichtingen zijn voor de  adviseurs van Althof Accountants en Adviseurs dagelijkse kost.
“Door op deze wijze met de klant samen te werken, hopen wij van toegevoegde waarde voor hen te zijn” stelt Jan Roelf Datema.

Berglaan 64, Drachten
0512-334150
www.althofaccountants.nl

Wandelen in Smallingerland beperkt zich volgens Kees Mourits (Wandelnet) te veel tot verharde wegen en paden, omdat er volgens hem onvoldoende onverharde wandelpaden zijn.
Waardering én zorgen over mobiliteit in Smallingerland Algemeen 9 uur geleden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden Algemeen 10 uur geleden
Brown Sugar Baby
Cabaret, musical en een huishouden voor beginners in De Lawei Algemeen 12 uur geleden
Resolve
Progressieve metalcoreband Resolve brengt een Franse revolutie naar Iduna Algemeen 13 uur geleden
Zaterdag 11 mei as. organiseert Museum Warten i.s.m. Warten Doarp yn it Grien tijdens de Country Fair, in de boomgaard van de Oud Friese Greidboerderij de kampioenschappen stokpaard racen voor jong en oud.
Stokpaard race - jumping Warten Algemeen 15 uur geleden
Sloepvaart naar Lancaster Monument De Zwaluwhaven in Nationaal Park de Alde Feanen
Gratis sloepvaart naar Lancaster monument De Zwaluwhaven Algemeen 3 mei, 17:00
Johan Veenstra wie de earste streektaalskriuwer (Stellingwerfs) dy't - yn 2021 - de Rink van der Veldepriis krige. Links lokoboargemaster Robin Hartogh Heys van de Lier fan de gemeente Smallingerland.
Rink van der Veldepriis 2024 foar Biltske roman fan Gerard de Jong Algemeen 3 mei, 15:45
Veertien jaar Gemeente Smallingerland op film
Première Drachten Journaals Algemeen 3 mei, 15:22
Detail fan it troch in Kollumer sulversmid makke boerd mei 64 fjilden.
"Frysk damjen âlder as 'ynternasjonaal' damjen" Algemeen 3 mei, 14:03
Kwartfinale landskampioenschap zaalvoetbal
Plaatst Libertas zich bij de beste vier van Nederland? Algemeen 3 mei, 12:30
4 mei herdenking in Damwâld
4 mei herdenking Damwâld Algemeen 3 mei, 11:07
Overtuin Lycklamahuis Beetsterzwaag
Eerste parkexcursie Tropische Kas van 2024 Algemeen 3 mei, 10:03
Yukiko Hasegawa achter haar vleugel
Vijf Mei Concert door twee virtuoze pianisten Algemeen 3 mei, 08:23