Afbeelding

Oars as Oars: Een persoonlijk interieuradvies

Zakelijk Zakelijk

Een persoonlijk interieuradvies voor een sfeervol én leefbaar huis Martha (midden) en Tjip Spinder geven woonadvies voor een mooi en praktisch interieur, dat de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt. (Foto: Klaas Rozema)

Oars as Oars: Een persoonlijk interieuradvies

SURHUIZUM – De inrichting van een huis weerspiegelt het karakter van zijn bewoners. Mooie meubels en bijzondere accessoires maken een woning eigen. Een interieur moet echter niet alleen mooi, maar ook leefbaar zijn, vinden Tjip en Martha Spinder van Oars as Oars Lifestyle. Dat is ook de insteek van het persoonlijke interieuradvies waarmee Oars as Oars terugkeert naar zijn roots.

Oars as Oars Lifestyle keerde eind vorig jaar terug naar de plaats waar het in 2008 begon: Surhuizum. De winkel aan It Sûd 39 groeide destijds al vlot uit zijn jasje, waarna het echtpaar Spinder hun bedrijf eerst vestigde in de Oude Melkfabriek in Gytsjerk en daarna naar het meer centraal gelegen Beetsterzwaag verhuisde. Het lukte echter niet om in Beetsterzwaag de juiste draai te vinden, vertelt Tjip Spinder. “We slaagden er niet in om de sfeer en ambiance te creëren die we voor ogen hadden.”

Het echtpaar Spinder besloot met een sfeerstudio aan huis een nieuwe start te maken. “We gaan ons nu weer richten op datgene waar we altijd al sterk in waren: persoonlijk interieuradvies in combinatie met woninginrichting”, aldus Martha Spinder. “Daar liggen onze roots en dat is waar we ons goed bij voelen.”

Voor Oars as Oars is juist de persoonlijke benadering essentieel, benadrukken Tjip en Martha Spinder. “Wij kijken niet alleen naar wat de stilistische wensen zijn, maar ook naar de praktische invulling ervan. Een huis moet in de eerste plaats leefbaar zijn – met vier kinderen weten wij dat als geen ander.”

Een interieuradvies begint dan ook altijd met een inventarisatie van de persoonlijke situatie en de wensen. “Zijn er kinderen? Honden? Katten? En wil men toch graag een bank in een lichte kleur?” Met die wensen én het budget in het achterhoofd gaat Oars as Oars op zoek naar passende oplossingen. “We hebben nu bijvoorbeeld een meubelstof gevonden waar je gerust met een pen op kunt schrijven. Even een nat doekje erover en weg is de vlek.”

Of iemand nu een bijzonder meubel zoekt of juist een compleet plan wil voor het interieur: het kan allemaal bij Oars as Oars Lifestyle. Desgewenst gaat Tjip Spinder samen met de klant een dagje naar meubelcentra in Culemborg of Nieuwegein, waar meubelfabrikanten hun complete collectie hebben uitgestald. “Een gezellig uitje, waarbij we aan het einde van de dag wel het hele interieur hebben uitgezocht.”

Een interieur hoeft natuurlijk niet in één keer te worden vernieuwd, aldus het echtpaar Spinder. “Het is ook mogelijk een totaalplan te maken, waarbij we vervolgens in fasen aankopen doen. En vanzelfsprekend zorgen we er voor dat alles van a tot z geregeld wordt, tot aan het regelen van eventuele bouwkundige aanpassingen.”

Oars as Oars Lifestyle wil bewust afwijken van wat doorsnee is. In hun zoektocht naar bijzondere en unieke artikelen bezoeken Tjip en Martha Spinder niet alleen beurzen in heel Europa, maar hebben ze ook zo hun adresjes. De filosofie van Oars as Oars verenigt ‘the best of both worlds': de producten zijn uniek, maar zeer betaalbaar; de collectie is mooi, maar altijd praktisch en ondanks alle aandacht voor de esthetische kant wordt nooit vergeten waar het uiteindelijk om draait. “En dat is lekker leven in je eigen huis.”

Wie woonideeën wil opdoen, is donderdags tot en met zaterdags welkom in de sfeerstudio in Surhuizum, om onder het genot van een kopje koffie de verschillende stijlmogelijkheden te bekijken. De meubels en accessoires krijgen binnenkort gezelschap van krijt- en kalkverven, gordijnstoffen en speciale vloeren, waarmee het interieurplaatje compleet is. Daarnaast komt Spinder op afspraak langs voor een vrijblijvende inspiratiesessie.

www.oarsasoarslifestyle.nl

Van 20 tot en met 23 februari staat Oars as Oars Lifestyle op de beurs Sfeer en Tuin in Martiniplaza in Groningen. Wilt u ook naar deze beurs? Stuur een mail naar info@oarsasoarslifestyle.nl. De eerste 25 inzenders krijgen een gratis toegangsbewijs.

Afbeelding
Yukiko Hasegawa achter haar vleugel
Vijf Mei Concert door twee virtuoze pianisten Algemeen 4 uur geleden
Herdenkingsbijeenkomst Ferwert-Hegebeintum.
Dodenherdenking Ferwert Algemeen 20 uur geleden
In Nederland stemmen we nog immer met het rode potlood en tellen we de stembiljetten met de hand.
Smallingerland: "Help mee in een stembureau" Algemeen 21 uur geleden
Een reekalf gespot met de drone.
Topdrukte voor droneteams bij voorkomen maaislachtoffers Algemeen 21 uur geleden
Voor onderhoud van oevers van bepaalde vaarwegen in Fryslân is onderhoudssubsidie beschikbaar.
Subsidieregelingen Fries oeverbeheer geopend Algemeen 23 uur geleden
VV Buitenpost verlengt met damestrainer Ron Swinkels
VV Buitenpost verlengt met damestrainer Ron Swinkels Algemeen gisteren
De drie oorlogsgraven op het kerkhof waar bloemen en een krans worden gelegd.
Deadenbetinking Doarpstsjerke Rottefalle Algemeen gisteren
Geef je spullen een tweede kans.
Repair Café Dokkum weer open op zaterdag 4 mei Algemeen 2 mei, 10:34
Vaar naar het oorlogsmonument 'De Zwaluwhaven'
Met een sloep varen naar het oorlogsmonument 'De Zwaluwhaven' in Nationaal Park de Alde Feanen Algemeen 2 mei, 09:34
Doe ook mee met de excursie van IVN Natuureducatie!
Rondje Bolwerken Dokkum Algemeen 2 mei, 08:22
Nederland, Oentsjerk, 25-04-2024. Presentatie van het boekje met Doarpskuierkes.
Feestelijke presentatie nieuwe editie Doarpskuierkes Algemeen 1 mei, 17:00
Dodenherdenking en kranslegging in Drachten
4 mei dodenherdenking Drachten Algemeen 1 mei, 16:03
Voorstelling Ik ben Wil in theater Sense Dokkum 5 juni
Derde symposium van Ik ben Wil over dementie op 5 juni met voorstelling 'De Klosdochter' Algemeen 1 mei, 15:00