TFS met dubbele cijfers over d’Ommerdieck

Sport Sport

DRACHTSTERCOMPAGNIE – Het begin van de korfbalwedstrijd tegen d'Ommerdieck liep stroef, maar de definitieve dreun werd door TFS gegeven meteen na de start van de tweede helft. TFS wist de eerste helft tot drie punten voorsprong te nemen, maar de gasten uit Nieuwleusen schoten zich net voor rust terug tot 6-5.

Na rust kwam de genadeklap met negen doelpunten op rij van Willem Visser, Jilles de Vries, Marrit Nijmeijer, Monique Postma en Jildou van der Vee wat de stand op 15-6 bracht. De laatste stuiptrekking waren nog drie doelpunten op rij van d’Ommerdieck ver in de tweede helft. Via een uitstarter van Remko Laanstra kwam de 19-10 op het scorebord. Met de laatste minuut op de klok wilde TFS en het publiek natuurlijk ook de twintigste goal op het scorebord zien verschijnen. Net voor het fluitsignaal wist Monique Postma met haar achtste treffer de bal van afstand door de korf te krijgen. Zou TFS vanaf het begin net zo scherp zijn geweest als in de tweede helft, dan had er toch een nog dikkere overwinning op het bord moeten komen.

Zaterdag staat de wedstrijd op het programma van de nummer 1 tegen de nummer 2 van de poule. TFS reist dan af naar Soest om het op te nemen tegen De Eemvogels.

Tweedaagse 2024 voorjaar winnaar Twin Games Middenbouw
150 deelnemers voetbaltweedaagse Veerkr88 in Buitenpost Algemeen 3 uur geleden
Koppelwedstrijd Biljartclub Buitenpost
Seizoen afgesloten met koppelwedstrijd Algemeen 3 uur geleden
Hier is Jorrit de Graaf zijn plaaggeest Jan Eisma wél de baas.