Afbeelding

Klassieker Drachten biedt voor ieder wat wils

Nieuws

DRACHTEN - Tijdens het paasweekend van 2016 beleefde de oldtimerbeurs Klassieker Drachten haar vuurdoop. Deze verliep zo succesvol dat de organisatie heeft besloten om ook in 2017 het evenement te organiseren. Net als in 2016 zal Klassieker Drachten plaatsvinden in het Fries Congrescentrum in Drachten. In het hart van de Fryske Wâlden zullen meer dan honderd ondernemers en clubs 12.000 vierkante meter aan vloeroppervlak vullen met honderden klassiekers, vakkundige activiteiten en aan klassieker aanverwante artikelen.

Net als vorig jaar krijgt de beurs een laagdrempelig en hoogwaardig karakter, waarbij de tentoongestelde voertuigen volledig en ruim opgesteld kunnen gloriëren. Vanaf vrijdag 24 maart kunt u het vanaf 15.00 uur ervaren in Drachten. Deze eerste dag staat in het teken van de Avondbeurs, die tot 21.00 uur zal duren. Het is tevens de start van een uitermate toegankelijke beurs die voor ieder wat wils biedt. Want van 24 tot en met 26 maart zal Klassieker Drachten mooie auto’s, motoren en brommers uit vervlogen tijden bieden. Tentoongesteld door clubs, aangeboden door tal van professionele bedrijven. U heeft daarnaast een ruime keuze uit onderdelen, miniaturen, boeken en andere automobilia. Ook restauratiebedrijven tonen hun ambacht en hun liefde voor het vak. Het staat vast: de liefhebber komt ook tijdens de tweede editie van Klassieker Drachten volledig aan zijn of haar trekken.

Vorig jaar bezochten diverse oldtimerbezitters Klassieker Drachten met een klassieker. Daarom breidt Klassieker Drachten de activiteiten uit met een heuse showpaddock. Bent u in het bezit van een klassieke auto, motor of brommer? Dan kunt u deze tentoonstellen op deze nieuwe showpaddock. U krijgt daarbij € 2,50 korting op de toch al aantrekkelijke entreeprijs én de mogelijkheid om een eigen kofferbakverkoop te houden.

Net als vorig jaar is de entreeprijs laag: € 7,50. Daarnaast is de toegang voor kinderen onder 12 jaar zelfs gratis. U krijgt veel waar voor uw geld. U kunt het ervaren op vrijdag 24 maart van 15.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag 25 maart en zondag 26 maart is het Fries Congrescentrum geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Beleef het. In Drachten.
Meer informatie vindt u op www.klassiekerdrachten.nl.

Bron: Erik van Putten, Auto Motor Klassiek

Afbeelding
Afbeelding
De natuur: een onderwerp wat altijd verschillend is en telkens inspireert.
Kunstacademie Friesland strijkt neer in de schilderachtige Trynwalden Algemeen 4 uur geleden
Silke van der Wal schiet binnen twee minuten drie keer raak
Silke van der Wal schiet Libertas naar de halve finales NK Futsal! Algemeen 5 uur geleden
Exhorder
Thrashmetalpionier Exhorder (VS) komt op zondag 12 mei naar Drachten Algemeen 6 uur geleden
Kom ook naar de Groenmarkt in Beetsterzwaag!
Groenmarkt bij de Tropische Kas Algemeen 8 uur geleden
Expositie Ferenc Gelencsér
Expositie Ferenc Gelencsér Algemeen 9 uur geleden
Leroy Sletering
Goed spelend Broekster Boys simpel langs Blauw wit '34 Algemeen 21 uur geleden
Kunst uit Hijum en Ternaard
Kunst uit Hijum en Ternaard Algemeen gisteren
Lekker slapen kleintje
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Algemeen 4 mei, 14:36
Wandelen in Smallingerland beperkt zich volgens Kees Mourits (Wandelnet) te veel tot verharde wegen en paden, omdat er volgens hem onvoldoende onverharde wandelpaden zijn.
Waardering én zorgen over mobiliteit in Smallingerland Algemeen 4 mei, 13:43
Bloemetjesmarkt Leeuwarden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden Algemeen 4 mei, 12:47
Brown Sugar Baby
Cabaret, musical en een huishouden voor beginners in De Lawei Algemeen 4 mei, 11:23
Resolve
Progressieve metalcoreband Resolve brengt een Franse revolutie naar Iduna Algemeen 4 mei, 10:18
Zaterdag 11 mei as. organiseert Museum Warten i.s.m. Warten Doarp yn it Grien tijdens de Country Fair, in de boomgaard van de Oud Friese Greidboerderij de kampioenschappen stokpaard racen voor jong en oud.
Stokpaard race - jumping Warten Algemeen 4 mei, 08:30