Cashback-actie bij Friese TuinKeur-hoveniers

Cultuur

GARYP/BURGUM/SURHUIZUM - Verschillende hoveniers uit onze provincie bieden hun klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar de hoveniersbedrijven bij zijn aangesloten, heeft een cashback-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Winnaars ontvangen tot € 1.000 retour op hun factuur. Lees meer over drie aangesloten bedrijven in het verspreidingsgebied van Weekblad Actief.

TuinKeur gecertificeerd
Elverdink Hoveniers, Hoveniersbedrijf Michel Van Kammen en Tuinstyling Hamersma zijn allen TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat de bedrijven uitgebreid zijn gecheckt en doorlopend worden gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij deze hoveniersbedrijven van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.


Meedoen is eenvoudig
Anne Elverdink, eigenaar van het Elverdink Hoveniers, vertelt: "Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. Elke klant van ons bedrijf kan meedoen aan de Cashback-actie van TuinKeur. Tot en met oktober worden door TuinKeur maandelijks drie winnaars bekend gemaakt. Winnaars ontvangen de helft van hun factuur, tot een maximum van zelfs € 1.000, retour op hun bankrekening. Meedoen is erg eenvoudig. Tijdens het invullen van een beoordeling op recensiewebsite HovenierNederland.nl kan de deelname aan de actie worden bevestigd door slechts één ‘vinkje'’’.


Uitgelezen kans
Michel van Kammen, eigenaar van het gelijknamige hoveniersbedrijf, gaat verder: "Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten."

"De actie loopt het gehele tuinseizoen door, er is daarmee volop kans om mee te doen!", besluit Reinder Hamersma, eigenaar van Tuinstyling Hamersma.


Meer informatie over de actie is te lezen op de websites van de drie hoveniersbedrijven (www.elverdinkhoveniers.nl, www.tuinadviesbureau.nl en www.hamersma.nl). Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

Exhorder
Thrashmetalpionier Exhorder (VS) komt op zondag 12 mei naar Drachten Algemeen 4 uur geleden
Kom ook naar de Groenmarkt in Beetsterzwaag!
Groenmarkt bij de Tropische Kas Algemeen 5 uur geleden
Expositie Ferenc Gelencsér
Expositie Ferenc Gelencsér Algemeen 7 uur geleden
Leroy Sletering
Goed spelend Broekster Boys simpel langs Blauw wit '34 Algemeen 19 uur geleden
Kunst uit Hijum en Ternaard
Kunst uit Hijum en Ternaard Algemeen 23 uur geleden
Lekker slapen kleintje
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Algemeen gisteren
Wandelen in Smallingerland beperkt zich volgens Kees Mourits (Wandelnet) te veel tot verharde wegen en paden, omdat er volgens hem onvoldoende onverharde wandelpaden zijn.
Waardering én zorgen over mobiliteit in Smallingerland Algemeen 4 mei, 13:43
Bloemetjesmarkt Leeuwarden
Bloemetjesmarkt Leeuwarden Algemeen 4 mei, 12:47
Brown Sugar Baby
Cabaret, musical en een huishouden voor beginners in De Lawei Algemeen 4 mei, 11:23
Resolve
Progressieve metalcoreband Resolve brengt een Franse revolutie naar Iduna Algemeen 4 mei, 10:18
Zaterdag 11 mei as. organiseert Museum Warten i.s.m. Warten Doarp yn it Grien tijdens de Country Fair, in de boomgaard van de Oud Friese Greidboerderij de kampioenschappen stokpaard racen voor jong en oud.
Stokpaard race - jumping Warten Algemeen 4 mei, 08:30
Sloepvaart naar Lancaster Monument De Zwaluwhaven in Nationaal Park de Alde Feanen
Gratis sloepvaart naar Lancaster monument De Zwaluwhaven Algemeen 3 mei, 17:00
Johan Veenstra wie de earste streektaalskriuwer (Stellingwerfs) dy't - yn 2021 - de Rink van der Veldepriis krige. Links lokoboargemaster Robin Hartogh Heys van de Lier fan de gemeente Smallingerland.
Rink van der Veldepriis 2024 foar Biltske roman fan Gerard de Jong Algemeen 3 mei, 15:45