Open dag ASN Installaties Dokkum

  Bedrijven

Alles over verwarming, koeling en verduurzaming

DOKKUM - AardgasServiceNoord is gevestigd in Dokkum aan de Birdaarderstraatweg 127. Het bedrijf is zowel op de particuliere als de zakelijke markt een betrouwbare en professionele partner op het gebied van onderhoud, reparatie, installatie en advies met betrekking tot: warmte, koeling, warmwater apparatuur en verduurzaming.

ASN Installaties werkt op het gebied van energiebesparing intensief samen met verschillende deskundige partijen, actief in de energietransitie, en vult daardoor de rol in van totaalinstallateur. ASN kan en wil haar klanten totaal ontzorgen: wanneer u nieuw bouwt, een woning renoveert, energie wilt besparen of uw pand wilt verduurzamen. De organisatie ontwikkelde jaren geleden al een visie waarin duurzaamheid voorop staat, waarbij de focus ligt op een aanpak waarin iedereen mee kan.

Vrijdag 22 november organiseert ASN een Open Dag. Van 16.00 tot 21.00 uur, in haar bedrijfspand aan de Birdaarderstraatweg 127 in Dokkum. Klanten en geïnteresseerden zijn van harte welkom voor informatie en voorlichting. Over alles wat met verwarming, koeling en verduurzaming te maken heeft. Het bedrijf stopt niet bij de uitvoering, maar biedt een totaalpakket aan voor service en onderhoud. De medewerkers van ASN willen elke dag een juiste invulling geven aan de eigen bedrijfsslogan: 'Duurzaam voor elkaar'.

www.asndokkum.nl

Meer berichten