Voor kinderen is er een leuk spellencircuit.
Voor kinderen is er een leuk spellencircuit. (Foto: Ingezonden)

Even er op uit bij De Spitkeet van1 tot en met 5 september

HARKEMA - Van 1 tot en met 5 september kunt u oude spulletjes kopen bij De Spitkeet bij Harkema. Deze week wordt zaterdag 5 september afgesloten met een gezellige dag, met allerlei activiteiten.

Dit onder de titel ‘Even er op uit’. Op en rond het grote park kunt u die dag met volle teugen genieten van diverse activiteiten bij de Spitkeet. Wandelen, verkennen, ontdekken, zien, ruiken, proeven en horen… Het kan die dag allemaal. Neem deel aan de buitenactiviteiten, met oneindig veel pret voor de kinderen dankzij een spellencircuit. Om daarna heerlijke pannenkoeken te eten op het terras bij de pannenkoekkraam.

Neem lekker de tijd om te lanterfanten over het park en ontdek en beleef door het invullen van een speurtocht/quiz hoe de mensen vroeger leefden. Geniet van de verrassende toegevoegde activiteiten en muziek in en om de huisjes op het park.

Ook is er een toertocht van prachtige oude tractoren die ‘s middags rondom de pingo staan opgesteld.

Deze dag wordt zoals gewoonlijk om 15.30 uur afgesloten met het boerenboelgoed, waar op heel veel mooie oude spulletjes kan worden geboden. Tijd: 10.00 - 17.00 uur. Entree € 5,50, kinderen van 4 t/m 12 jaar € 2,50, donateurs vrij toegang, parkeren is gratis.

Het park is rolstoel- en rollator-vriendelijk. Bij slecht weer is een beperkt aantal plaatsen binnen beschikbaar!

Meer berichten