Wichard en Jurgen Dijkstra bij een deel van de voorraad zonnepanelen.
Wichard en Jurgen Dijkstra bij een deel van de voorraad zonnepanelen. Foto: Actief Media

Safe Solar geeft 30% korting op alle zonnepanelen

Algemeen

GARYP - Toen de eerste berichten over coronabesmettingen uit China in het nieuws verschenen, voorzag Jurgen Dijkstra van Safe Solar dat er wel eens een schaarste in zonnepanelen zou kunnen ontstaan. Daarom bestelde hij een grote partij voor een scherpe prijs, om zeker te zijn van genoeg voorraad. Samen met broer Wichard, die vanaf 1 juni in het bedrijf treedt, heeft hij nu een actie bedacht. "Op alle zonnepanelen krijgt u 30% korting, zolang de voorraad strekt."

Zonnepanelen zijn zeker nu een goede investering, daar zijn beide broers het wel over eens. Als spaarder moet je betalen om je geld te mogen stallen bij de bank. Zonnepanelen heb je zo terugverdiend. "De gemiddelde terugverdientijd voor een installatie met twaalf panelen ligt tussen vier en vijf jaar", aldus Jurgen. "Nu met de actie is dit nog korter." Wichard voegt daaraan toe: "Ook voor mensen die een dak hebben dat op het eerste gezicht niet gunstig ligt, kunnen zonnepanelen uit. De terugverdientijd is dan iets langer, maar dit scheelt niet heel veel."

De installaties van Safe Solar hebben een extra hoog rendement omdat de Dijkstra's alleen gebruik maken van de 'optimizers' van SolarEdge. Volgens Jurgen zijn dit de allerbeste systemen ter wereld op het gebied van stroomoptimalisatie. "SolarEdge zorgt ervoor dat een installatie met zonnepanelen tot wel 25% meer energie levert. Wij zijn gecertificeerd dealer en installateur van dit merk, want niet iedereen mag deze systemen zomaar verkopen. SolarEdge stelt hoge eisen aan de dealers." Het team van Safe Solar, dat bestaat uit vier personen, is dan ook goed opgeleid om de installaties met SolarEdge systemen aan te leggen. De expertise spreekt ook bedrijven aan. Regelmatig doet Safe Solar grote zakelijke projecten.

Vanaf 1 juni vindt er een organisatorische verandering plaats binnen het bedrijf. Wichard neemt de dagelijkse leiding over van Jurgen. "Ik heb alle papieren gehaald en mijn baan bij de politie opgezegd", zegt Wichard. "Van mijn hobby kan ik nu mijn werk maken. Dit is voor mij een droom die uitkomt." Jurgen blijft achter de schermen nog wel actief in het bedrijf. Hij gaat nog graag met u in gesprek over een geschikte zonnepaneleninstallatie voor u. "Bel mij gerust voor meer informatie: 06-25081420."

Safe Solar | Ljippenstal 35 Garyp |  www.safesolar.nl

Redding van Kevin van der Meulen op een doelpoging van Rik van der Eerden
Buitenpost sprokkelt punt tegen AZSV Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Maria le Roy (rechts) streeft naar een gemeente zonder afval. Op 16 mei spreekt ze hier over, net als de heer Goëbel van Repair Café Drachten (niet op de foto).
Geef je spullen een tweede kans?! Algemeen 14 uur geleden
Bongzilla
Amerikaanse cultband Bongzilla komt op 8 mei naar Iduna Algemeen 15 uur geleden
Anjum weer met beide benen op de kleigrond - Foto ter illustratie
Anjum weer met beide benen op de kleigrond Algemeen 17 uur geleden
De natuur: een onderwerp wat altijd verschillend is en telkens inspireert.
Kunstacademie Friesland strijkt neer in de schilderachtige Trynwalden Algemeen 18 uur geleden
Silke van der Wal schiet binnen twee minuten drie keer raak
Silke van der Wal schiet Libertas naar de halve finales NK Futsal! Algemeen 19 uur geleden
Exhorder
Thrashmetalpionier Exhorder (VS) komt op zondag 12 mei naar Drachten Algemeen 20 uur geleden
Kom ook naar de Groenmarkt in Beetsterzwaag!
Groenmarkt bij de Tropische Kas Algemeen 22 uur geleden
Expositie Ferenc Gelencsér
Expositie Ferenc Gelencsér Algemeen 23 uur geleden
Leroy Sletering
Goed spelend Broekster Boys simpel langs Blauw wit '34 Algemeen 4 mei, 20:33
Kunst uit Hijum en Ternaard
Kunst uit Hijum en Ternaard Algemeen 4 mei, 16:30
Lekker slapen kleintje
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Algemeen 4 mei, 14:36
Wandelen in Smallingerland beperkt zich volgens Kees Mourits (Wandelnet) te veel tot verharde wegen en paden, omdat er volgens hem onvoldoende onverharde wandelpaden zijn.
Waardering én zorgen over mobiliteit in Smallingerland Algemeen 4 mei, 13:43