Afbeelding
Foto: Actief Media

Succesvolle start voor Keukenhuis Roden

Algemeen

Dankzij oprechte aandacht in de eerste tien maanden al honderd keukens geleverd

RODEN – Soms gaat groei sneller dan je als ondernemer verwacht. Dit ondervond Kees van der Ploeg het afgelopen jaar. Na jaren bij grote landelijke keukenzaken gewerkt te hebben opende hij in april 2019 Keukenhuis Roden. Enorme groei-ambities had Van der Ploeg niet direct. Graag zou hij zijn bedrijf klein houden, zodat hij ook zelf de keukens kon gaan bezorgen. Doordat het bedrijf nu zo'n groot succes is, blijkt het klein blijven nog lastig. In de eerste tien maanden verkoopt Van der Ploeg meer dan honderd keukens. Waar hij begon met één medewerker, heeft hij inmiddels vijf medewerkers in dienst.

Met Keukenhuis Roden wilde Van der Ploeg terug naar de basis: een kleinschalige keukenzaak waar de klant echt centraal staat. "Ik wilde weer tijd hebben voor de klant. Bij Keukenhuis Roden draait alles om oprechte aandacht." In het assortiment zitten keukens van Keller en Nobilia en apparatuur van Siemens, Atag en Inventum. "Het zijn topmerken met een superieure prijs-kwaliteitverhouding", zegt Van der Ploeg. "Ik verkoop alleen merken waar ik voor de volle 100% achter sta."

Optimalisatie
De gehele klantreis – van oriëntatie tot aftersales – is geoptimaliseerd. Dankzij de nieuwste software op keukengebied worden fouten voorkomen en heeft de klant duidelijkheid over de levering en montage. Van der Ploeg kiest er in het begin zelfs voor om de keukens zelf af te leveren bij de klant om er zo zeker van te zijn dat keukens zonder beschadigingen worden geleverd.

Tevreden klanten
De oprechte aandacht en zorgvuldigheid worden gewaardeerd. De eerste klanten zijn heel tevreden met hun nieuwe keuken. Hiermee maakt Keukenhuis Roden de slogan 'Eindelijk goed geholpen' helemaal waar. De naam 'Keukenhuis Roden' gaat als een lopend vuurtje rond, wat zorgt voor veel klandizie. Van der Ploeg is uitermate tevreden met de resultaten sinds de opening. "Als je begint hoop je natuurlijk dat je het goed gaat doen, maar dat het zo snel zou gaan had ik niet verwacht. Wij beseffen ook dat wij niet naast onze schoenen moeten gaan lopen, maar dat wij altijd ons best moeten blijven doen."

Logistiek
Van der Ploeg bezorgde eerst nog alle keukens zelf. Dit bleek op een gegeven moment niet meer haalbaar. "Je kunt maar op één plaats tegelijk zijn. Als je zegt dat je een perfecte service biedt, ook na de verkoop, dan moet je dit kunnen waarmaken. Daarom heb ik besloten toch iemand voor de bezorging aan te nemen." In Henk Noordmans vond Van der Ploeg een persoon die zo mogelijk nog nauwkeuriger werkt dan hijzelf.

Keukenadviseurs
Tijd nemen voor de klant en oprechte aandacht bieden kan alleen met voldoende bezetting. Sinds de opening staat Van der Ploeg samen met keukenadviseur Ruth Bandringa in de winkel. Samen zijn ze goed voor 40 jaar ervaring in de keukenwereld. Zij krijgen nu ondersteuning van Erik Kleiker en Lenn Haganauw, twee 'mensenmensen' met een gezonde obsessie voor keukens.

Het team van Keukenhuis Roden heet u graag van harte welkom in de showroom op Kanaalstraat 35 in Roden. 050-211 53 65 | www.keukenhuisroden.nl

Kees van der Ploeg is keukenadviseur en de eigenaar van Keukenhuis Roden. Hij werkt al meer dan 20 jaar in de keukenbranche. Keukenadviseur vindt hij de allermooiste baan ter wereld. "Ik zeg vaak dat ik geen werk heb maar een uit de hand gelopen hobby." Oprechte aandacht is voor hem ontzettend belangrijk. Oprechte aandacht voor de mens, maar ook voor het product. Het liefst zou hij iedere keuken persoonlijk afleveren en monteren. Hij denkt daarnaast in mogelijkheden. Dankzij zijn perfectionisme zorgt hij voor een uitmuntend eindresultaat.
 

Ruth Bandringa is keukenadviseur. De liefde voor keukens kreeg zij met de paplepel ingegoten."Een keuken is nooit hetzelfde. Geen wonder ook, want geen mens is natuurlijk hetzelfde! Laat staan de ruimte waar de keuken in komt te staan." Ze geniet ervan om met mensen mee te mogen denken over hun toekomstige keuken. "En als de keuken dan eindelijk geplaatst is en de klant is enthousiast over het eindresultaat; daar word ik héél blij van!"
 

Erik Kleiker is keukenadviseur en online marketeer. Hij heeft een brede commerciële achtergrond en heeft het keukenvak zich in korte tijd eigen gemaakt. Dankzij zijn kennis van ICT werkt Keukenhuis Roden nu met één van de meest geavanceerde softwaresystemen voor de keukenbranche, waardoor keukens vlot besteld kunnen worden. Beheert ook de website en social mediakanalen van Keukenhuis Roden. De eerste keuken die hij verkocht was matzwart met een 'gouden' Quooker. "Samen met u ontwerp ik ook graag uw droomkeuken!" 




Lenn Hagenauw is keukenadviseur. Sinds 2015 is hij werkzaam in de keukenbranche. Hij is een expert op het gebied van inbouwapparatuur. Kent volgens zijn collega's alle typenummers uit het hoofd. Met zijn jonge geest en deskundigheid adviseert hij u graag over uw droomkeuken. "Van schets tot kwaliteitscontrole, alles wordt eraan gedaan om u tot in perfectie te helpen. Enthousiaste klanten vormen dan ook mijn drijfveer."


Henk Noordmans is sinds 1 december logistiek medewerker. Hij kent als geen ander het belang van rustig en beheerst werken. Daarnaast is hij bijzonder accuraat. "Je bezorgt de spullen van iemand anders, daar moet je voorzichtig mee zijn!" Neemt zijn werk dus heel serieus, maar is daarnaast heel sociaal en altijd in voor een praatje.

Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 15 uur geleden
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 17 uur geleden
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 19 uur geleden
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen 22 apr, 18:30
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 22 apr, 18:00
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 22 apr, 15:00
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 22 apr, 14:45
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 apr, 13:00
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 22 apr, 12:30
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen 22 apr, 11:00
Waar het hart vol van is…
Matthé Vos en André van der Meer in ontmoetingsdienst Algemeen 22 apr, 10:00
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen.
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen Algemeen 22 apr, 09:30
Succesvolle voorstellingen van Kain in Ferwert.
Succesvolle voorstellingen van Kaïn in Ferwert Algemeen 22 apr, 08:30