Het team van Keukenhuiz in De Westereen.
Het team van Keukenhuiz in De Westereen. Foto: Ingezonden

Laat je inspireren bij Keukenhuiz in De Westereen

Algemeen

DE WESTEREEN - Sfeervol en vertrouwd, het zijn de eerste indrukken die men krijgt wanneer men binnenstapt bij KeukenHuiz in De Westereen. De keukenshowroom aan de Ferlinge Stasjonsstrjitte biedt niet alleen inspiratie, maar is zodanig ingericht dat het gemakkelijk voor te stellen is hoe de keuken in de eigen woning zal staan. In combinatie met de betaalbare kwaliteitsproducten en het vakkundige advies zorgt het ervoor dat klanten zich thuis voelen bij KeukenHuiz. "Mensen ervaren het als een warm bad", vertelt eigenaar Henry Huizenga.

Er wordt weer volop gebouwd en de huizenmarkt zit in de lift. Waar er in de crisistijd vooral geïnvesteerd werd in renovatie, ligt er nu weer regelmatig een bouwtekening op tafel. Dat is natuurlijk positief voor de keukenbranche. "Wij zien dat er door fabrikanten weer echt geïnvesteerd wordt in trends en ontwikkelingen, het is voor ons belangrijk om in te spelen op de actualiteit. Wij zijn dan ook altijd bezig met het verbeteren en up-to-date houden van onze collectie", zegt Huizenga.

In de 800 vierkante meter grote showroom is volop aandacht voor detail. Iedere ruimte is zo ingericht dat de gewenste sfeer direct duidelijk is. "Het laten zien van keukens is belangrijk om de kwaliteit te voelen, maar het is ook emotie. Vroeger sprak je veel meer over een deurtje, werkblad en greepje. Nu willen mensen een sfeer zien die hen inspireert", aldus Huizenga. "Elk jaar worden er bij ons keukens vervangen. Als we een ruimte opnieuw inrichten pakken we ook direct de vloer en de wanden aan, en stemmen we de verlichting er op af. Zo proberen we een duidelijke stijl neer te zetten met mooie materialen. Vaak doet de klant in woonbladen of online inspiratie op, éénmaal in de keukenzaak ziet men het echter niet terug. Wij willen juist dat de klant geïnspireerd raakt in onze showroom!" Op dit moment is het stoere interieur erg in, met vintage materialen als hout, staal en marmer. Ook het bekende 'metro tegeltje' keert terug. De nieuwste showroomkeukens bij KeukenHuiz zijn heel eigentijds. De laatste aanwinst is een robuuste, matte, lichtgrijs gelakte keuken met een werkblad in glimmend marmer en stalen regalen met houten bodems. "Het belangrijkste blijft de uitvoering", besluit Huizenga. Intern wordt veel aandacht besteedt aan het uitwerken van de tekeningen en juiste bestellingen. Alles wordt dubbel gecontroleerd door ervaren orderverwerkers. Ook wordt iedere keukenruimte persoonlijk ingemeten door een bouwkundige waarbij elk detail gecontroleerd wordt. Als de keuken eenmaal bezorgd is kan de klant rekenen op een zorgvuldige montage door gekwalificeerde vakmensen en juiste aftersales. Dit is en blijft het handelsmerk van Keukenhuiz.

www.keukenhuiz.nl

Het organisatieteam van de Bonifatiuscup 2024 v.l.n.r.: Marcel Dol, Geeke Draijer, Sonja Louwsma, Jacob Haakma, Karel Hellinga, Marjan Stellema en Sjoerd Radersma.
Achtste editie van toptoernooi Bonifatiuscup Algemeen 11 uur geleden
Hessel verricht de officiële openingshandeling van de rolstoelfiets
Dokkum nu ook per rolstoelfiets bereikbaar Algemeen 12 uur geleden
Overhandiging dichtbundel aan Wierd en Fokje Pietersma, door de leerlingen van CSG Liudger
"Wij vinden het belangrijk dat mensen aan de goede kant van de geschiedenis staan" Algemeen 14 uur geleden
Sjoerd Bakker, begin 1943.
Bijzondere dodenherdenking op 4 mei in Buitenpost Algemeen 15 uur geleden
Kom ook naar de plantjesmarkt!
Plantenmarkt met groenspecialisten en hobbykwekers Algemeen 16 uur geleden
4 Mei Dodenherdenking Beetsterzwaag.
Dodenherdenking Beetsterzwaag Algemeen 30 apr, 16:03
Afbeelding
Op reis? Vergeet niet om je reisverzekering te regelen! Zaken 30 apr, 14:55
Afbeelding
Lingerie: Een bijzonder stuk kleding Zaken 30 apr, 14:54
Deelnemers van de bevrijdingsloop Burgum
Bevrijdingsloop 5 mei Burgum Algemeen 30 apr, 13:02
Aankondiging elfstedenroeimarathon - 210 roeien in 24 uur
38ste elfstedenroeimarathon 2024 een feit! Algemeen 30 apr, 12:00
Dodenherdenking in Drogeham
Dodenherdenking Drogeham Algemeen 30 apr, 11:00
Repair café Drachten
Repair Café Drachten in Mei Algemeen 30 apr, 10:30
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs Algemeen 30 apr, 09:34