Aan de Bovenkruier 2 in Sint Nicolaasga bevindt zich de showroom van Scootmobiel Friesland.
Aan de Bovenkruier 2 in Sint Nicolaasga bevindt zich de showroom van Scootmobiel Friesland. Foto: Actief Media

Profiteer tot 1 januari met 6 % btw bij Scootmobiel Friesland

Algemeen Zakelijk

SINT NICOLAASGA - Wilt u een luxe of juist eenvoudige scootmobiel? Een comfortabele, een futuristische of een opvouwbare? Scootmobielen zijn er in tal van variaties. Bekijk de vele mogelijkheden in de showroom van Scootmobiel Friesland, gevestigd in Sint Nicolaasga - nabij het Tjeukemeer.

Scootmobiel Friesland onderscheidt zich door zijn grote voorraad. "Meestal hebben we wel rond de honderd exemplaren", vertelt eigenaar Simon de Jong. "Belangrijk, wie vandaag komt kijken, kan de volgende dag over zijn scootmobiel beschikken. Wij bezorgen door heel Nederland."

Kies uit de nieuwste modellen. "Wij beloven onze klanten altijd, dat wij de scootmobiel terugkopen, mocht deze overbodig zijn geworden," waarmee De Jong de voorraad occasions verklaart die eveneens verkrijgbaar zijn bij Scootmobiel Friesland.

Scootmobiel Friesland is officieel dealer van diverse merken, waaronder een aantal bijzondere modellen. "Wij hebben rechtstreeks contact met fabrikanten. Dat betekent dat kleine aanpassingen eenvoudig realiseerbaar zijn. Wensen voor afwijkende kleuren of andere banden zijn bijvoorbeeld mogelijk."

Wilt u een scootmobiel met een dak? Of gaat u voor de scootmobiel die met drie wielen en chromen spatborden doet denken aan een trike? Wilt u een smal model dat gemakkelijk door winkels rijdt? Wilt u een scootmobiel die opgevouwen past in de kofferbak? Bekijk in de showroom alle mogelijkheden.
In de werkplaats - waar de monteur onderhoud en reparaties vakkundig uitvoert - wordt iedere scootmobiel persoonlijk afgesteld op de gebruiker. Hoe snel kan de scootmobiel optrekken? Wat is de gewenste topsnelheid? Die kan in het begin bijvoorbeeld lager zijn, en verhoogd worden als men gewend is. "Veiligheid vinden wij belangrijk. Standaard leveren wij dus de scootmobiel af met een gratis rijles in de woonomgeving van de klant."

Trots is Simon de Jong op de twee nieuwste modellen waarvoor hij het dealerschap in de wacht sleepte. In december 2018 komt er een opvouwbare scootmobiel die slechts 14 kilo weegt. Gemaakt van aluminium is de Me-Go licht, ijzersterk en met één klik opvouwbaar.
Het andere model is de Scoozy. "Deze hypermoderne scootmobiel, ontwikkeld door studenten van de TU Delft, is voor vele doeleinden geschikt. Men kan ermee 'offroad' rijden, besturen gaat met een joystick en dankzij de snel oplaadbare lithiumbatterij beschikt de Scoozy over een enorme actieradius."

Bezoek de showroom van Scootmobiel Friesland en profiteer tot 1 januari 2019 van het lage 6% btw-tarief.

Scootmobiel Friesland | Bovenkruier 2, Sint Nicolaasga | 06-23 56 58 43 | www.scootmobielfriesland.nl | open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, zaterdags vanaf 10.00 uur.

Het organisatieteam van de Bonifatiuscup 2024 v.l.n.r.: Marcel Dol, Geeke Draijer, Sonja Louwsma, Jacob Haakma, Karel Hellinga, Marjan Stellema en Sjoerd Radersma.
Achtste editie van toptoernooi Bonifatiuscup Algemeen 13 uur geleden
Hessel verricht de officiële openingshandeling van de rolstoelfiets
Dokkum nu ook per rolstoelfiets bereikbaar Algemeen 15 uur geleden
Overhandiging dichtbundel aan Wierd en Fokje Pietersma, door de leerlingen van CSG Liudger
"Wij vinden het belangrijk dat mensen aan de goede kant van de geschiedenis staan" Algemeen 16 uur geleden
Sjoerd Bakker, begin 1943.
Bijzondere dodenherdenking op 4 mei in Buitenpost Algemeen 18 uur geleden
Kom ook naar de plantjesmarkt!
Plantenmarkt met groenspecialisten en hobbykwekers Algemeen 19 uur geleden
4 Mei Dodenherdenking Beetsterzwaag.
Dodenherdenking Beetsterzwaag Algemeen 30 apr, 16:03
Afbeelding
Op reis? Vergeet niet om je reisverzekering te regelen! Zaken 30 apr, 14:55
Afbeelding
Lingerie: Een bijzonder stuk kleding Zaken 30 apr, 14:54
Deelnemers van de bevrijdingsloop Burgum
Bevrijdingsloop 5 mei Burgum Algemeen 30 apr, 13:02
Aankondiging elfstedenroeimarathon - 210 roeien in 24 uur
38ste elfstedenroeimarathon 2024 een feit! Algemeen 30 apr, 12:00
Dodenherdenking in Drogeham
Dodenherdenking Drogeham Algemeen 30 apr, 11:00
Repair café Drachten
Repair Café Drachten in Mei Algemeen 30 apr, 10:30
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs Algemeen 30 apr, 09:34