Briefbogen Vorlage
Briefbogen Vorlage Foto: Adam, Antonia

B.I.G. Vision® - haarscherp zicht dankzij Biometrisch Intelligente Glazen 250.000 unieke momenten per dag

Zaken

Wist u dat onze ogen tot wel 250.000 keer per dag bewegen? 

Dagelijks zijn onze ogen keihard aan het werk om ons alles goed te laten waarnemen. Dankzij B.I.G. Vision® kan dit met meer comfort en nog scherper zicht in alle lichtomstandigheden. B.I.G. staat voor Biometrisch Intelligente Glazen. Deze nieuwe generatie brillenglazen ondersteunen de ogen op elk moment en bij elke beweging: 250.000 unieke momenten per dag!  De basis hiervoor is een individuele meting van de ogen die SMIT OPTIEK, als ervaren expert in Biometrisch Intelligente Glazen, uitvoert met behulp van de modernste technologie: de DNEye® Scanner. 

B.I.G. – Biometrisch Intelligente Glazen op maat gemaakt.

De oogmeetspecialist van SMIT OPTIEK legt uit: ‘met de DNEye® Scanner van Rodenstock worden van elk oog duizenden datapunten gemeten. Op basis hiervan bepalen we uw persoonlijk biometrisch oogmodel. Deze individuele data en de gepatenteerde DNEye® PRO technologie gebruiken we voor de productie van uw persoonlijke brillenglazen’. SMIT OPTIEK vervolgt: ‘multifocale brillenglazen bijvoorbeeld, dit type glas ondersteunt het zicht op alle afstanden en wordt gedragen door mensen vanaf een jaar of 45, worden over het algemeen vervaardigd volgens een standaard oogmodel, dat slechts voor 2% van alle ogen geschikt is. Wij zijn nu in staat multifocale brillenglazen te leveren die exact passen bij de ogen - en dus het scherpste zicht mogelijk maken!’ 

Persoonlijk, biometrisch oogmodel

‘Daarom werken wij alleen met de innovatieve technologie van Rodenstock voor de meting en bepalen wij de exacte waarden van het individuele oogprofiel met behulp van de DNEye® Scanner,” zegt SMIT OPTIEK. ‘Het resultaat: biometrische brillenglazen die tot op de micrometer nauwkeurig overeenkomen met de individuele ogen. De drager ervaart meer comfort en het scherpst mogelijke zicht op alle afstanden en in alle lichtsituaties. 

Deskundigheid, kwaliteit en klantenservice - drie eigenschappen waardoor SMIT OPTIEK in Drachten een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Al vele jaren biedt SMIT OPTIEK haar klanten een bekwame en toegewijde service voor oogzorg en brillen. Het dienstenpakket omvat een gedetailleerd oogonderzoek, deskundig productadvies en een ruime keuze aan mooie, trendy monturen en ultramoderne brillenglazen. Met voortreffelijk vakmanschap en de meest mooie producten heeft SMIT OPTIEK in de loop der jaren een trouwe schare tevreden klanten opgebouwd en behoort hij tot de topadressen tot ver buiten de stad als het gaat om goed zien en er goed uit zien! 

Info: www.smitoptiekdrachten.nl

Afbeelding
Haarknippen voor beginners in Feanwâlden Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
(video) Meld je nu in Tytsjerksteradiel aan voor Gigasnel glasvezel Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen CSG Liudger Drachten winnen prijs beste design scholenchallenge Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Mede wegens hoge gasprijs, al het groen uit de Verkooptuin van De Kruidhof met 50% korting. Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Dicky de Haan wint met één punt verschil Iepen Kampioenskip Ielrikjen Earnewâld Algemeen 26 sep, 11:36
Afbeelding
Notaris trekt nieuwe lotnummers voor komende voorstellingen in theater De Colle Algemeen 26 sep, 11:31
Afbeelding
Honderden belangstellenden bij opening Mienskipshûs De Kjellingen en Gezondheidsmarkt Vitamine Ea in Eastermar Algemeen 26 sep, 10:43
Afbeelding
Omgevallen transformator blijft nog weken liggen Algemeen 26 sep, 09:29
Afbeelding
Deze blauwe banen schieten in Friesland als ‘padelstoelen’ uit de grond Algemeen 25 sep, 19:15
Afbeelding
Nipt verlies Broekster Boys bij Pelikaan S: 3-2 Algemeen 25 sep, 19:07
Afbeelding
Voetballers van VV Kollum starten competitie met zege op Zuidhorn Algemeen 25 sep, 19:00
Afbeelding
Eindsprint van korfballers KV De Granaet net niet genoeg Algemeen 25 sep, 18:50
Afbeelding
Buitenpost verliest geflatteerd van Genemuiden Algemeen 25 sep, 18:41