Briefbogen Vorlage
Briefbogen Vorlage Foto: Adam, Antonia

B.I.G. Vision® - haarscherp zicht dankzij Biometrisch Intelligente Glazen 250.000 unieke momenten per dag

Zaken

Wist u dat onze ogen tot wel 250.000 keer per dag bewegen? 

Dagelijks zijn onze ogen keihard aan het werk om ons alles goed te laten waarnemen. Dankzij B.I.G. Vision® kan dit met meer comfort en nog scherper zicht in alle lichtomstandigheden. B.I.G. staat voor Biometrisch Intelligente Glazen. Deze nieuwe generatie brillenglazen ondersteunen de ogen op elk moment en bij elke beweging: 250.000 unieke momenten per dag!  De basis hiervoor is een individuele meting van de ogen die SMIT OPTIEK, als ervaren expert in Biometrisch Intelligente Glazen, uitvoert met behulp van de modernste technologie: de DNEye® Scanner. 

B.I.G. – Biometrisch Intelligente Glazen op maat gemaakt.

De oogmeetspecialist van SMIT OPTIEK legt uit: ‘met de DNEye® Scanner van Rodenstock worden van elk oog duizenden datapunten gemeten. Op basis hiervan bepalen we uw persoonlijk biometrisch oogmodel. Deze individuele data en de gepatenteerde DNEye® PRO technologie gebruiken we voor de productie van uw persoonlijke brillenglazen’. SMIT OPTIEK vervolgt: ‘multifocale brillenglazen bijvoorbeeld, dit type glas ondersteunt het zicht op alle afstanden en wordt gedragen door mensen vanaf een jaar of 45, worden over het algemeen vervaardigd volgens een standaard oogmodel, dat slechts voor 2% van alle ogen geschikt is. Wij zijn nu in staat multifocale brillenglazen te leveren die exact passen bij de ogen - en dus het scherpste zicht mogelijk maken!’ 

Persoonlijk, biometrisch oogmodel

‘Daarom werken wij alleen met de innovatieve technologie van Rodenstock voor de meting en bepalen wij de exacte waarden van het individuele oogprofiel met behulp van de DNEye® Scanner,” zegt SMIT OPTIEK. ‘Het resultaat: biometrische brillenglazen die tot op de micrometer nauwkeurig overeenkomen met de individuele ogen. De drager ervaart meer comfort en het scherpst mogelijke zicht op alle afstanden en in alle lichtsituaties. 

Deskundigheid, kwaliteit en klantenservice - drie eigenschappen waardoor SMIT OPTIEK in Drachten een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Al vele jaren biedt SMIT OPTIEK haar klanten een bekwame en toegewijde service voor oogzorg en brillen. Het dienstenpakket omvat een gedetailleerd oogonderzoek, deskundig productadvies en een ruime keuze aan mooie, trendy monturen en ultramoderne brillenglazen. Met voortreffelijk vakmanschap en de meest mooie producten heeft SMIT OPTIEK in de loop der jaren een trouwe schare tevreden klanten opgebouwd en behoort hij tot de topadressen tot ver buiten de stad als het gaat om goed zien en er goed uit zien! 

Info: www.smitoptiekdrachten.nl

Afbeelding
VV Kollum sluit competitie af met winst op SV Marum Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Seizoen Ropta Boys eindigd in mineur Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Sprookje Broekster Boys eindigt in Winsum. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Einde seizoen Harkema-Opeinde na verlies bij V en V'68 Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Wel winst voor ONT maar geen tweede plaats Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Buitenpost handhaaft zich na thriller Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Vluchtelingen in Westdongeradeel 1940-1945 Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
(video) Wat leeft er bij jou in de sloot? Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Bijeenkomsten voor naasten van iemand met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Vmbo-VAKschool Dockinga College bevordert lezen Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Enerzjykoöperaasje Feanwâlden zoekt daken Algemeen gisteren
Afbeelding
Opruimevenement Skjin Wetter 2023 vindt plaats in negen Friese gemeenten Algemeen 27 mei, 17:00
Afbeelding
Recordopbrengst 5e Lauwersmeer Fietstocht voor Bonifatiuskapel Algemeen 27 mei, 15:00