Het is nu de tijd voor een nieuwe serre of veranda!

Zaken Zakelijk

EASTERMAR – Het voorjaar is prachtig begonnen met een aantal zomerse dagen. 's Avonds lang buiten zitten is echter niet altijd haalbaar, omdat het meestal snel afkoelt. Daarnaast duren warme perioden in Nederland nooit heel lang. Een serre of veranda van JJ Bouw is de oplossing. Dan hebt u altijd het gevoel dat u buiten zit!

Het echte buitengevoel

Het echte buitengevoel ervaart u door het veelvuldig gebruik van glas. Dit wordt gedragen door een ander sterk materiaal, zoals aluminium, hout, staal of kunststof. Wilt u een echt duurzame en onderhoudsarme oplossing? Dan raadt eigenaar Jan Posthumus een serre of veranda van aluminium aan."Dat is dan wel voorzien van isolatiemateriaal. Het is sterk en licht en je kunt het goed bewerken", prijst Posthumus aan. "Wij willen alleen werken met degelijk materiaal."

Veel keuzemogelijkheden

Posthumus vertelt: "Wist u dat onze aluminium serres in alle RAL-kleuren te krijgen zijn?" Een optie die hij in veel gevallen bij serres aanraadt is zonwerend glas om de temperatuur binnen aangenaam te houden. "Daarnaast kunnen wij veranda's uitrusten met verlichting en verwarming, zodat u er ook 's avonds behaaglijk kunt zitten".

Maatwerk en vergunningen

Hij leidt klanten graag door het keuzeproces. "Ik kijk samen met de klant naar de mogelijkheden. Het gaat meestal om maatwerk." Posthumus denkt ook mee met bijvoorbeeld bouwvergunningen. "Het is niet altijd nodig om een bouwvergunning aan te vragen voor een serre. Wel is het verstandig hiernaar te informeren.
De prijzen van een nieuwe serre variëren, afhankelijk van de omvang, materiaalkeuze en opties. Veranda's zijn ongeveer de helft goedkoper. "U hebt al een veranda vanaf 999 euro. Dit is inclusief tien jaar garantie!", geeft Posthumus aan.

Ruime klantenkring

"Wij hebben klanten in heel Noord-Nederland", vertelt Posthumus. Vier man zijn in het voorjaar en de zomer bijna constant bezig met het plaatsen van serres en veranda's. Dat is de helft van het totaal: zeven man in dienst en Posthumus zelf. "Wij zijn met meer mensen uit de crisis gekomen dan ervoor", aldus Posthumus.
"Wilt u ook het hele jaar kunnen genieten van het buitengevoel? Bel dan 0512 472 992 om alle mogelijkheden te bespreken."

Zie ook: www.jjbouw.nl.

Afbeelding
Smallingerland verwacht 150.000 euro toeristenbelasting in 2023 Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Auto belandt in sloot Zomerweg bij Burgum Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Nieuw pand voor Carins, dezelfde dienstverlening Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Kerstkoffieconcert zondag 18 december in De Lantearne Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere voorbereiding op Kerst met ‘Christmasshower’ Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Gratis speelgoed voor gezinnen in nood Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Kerst maak je samen – deel daarom je kerstpakket! Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert CMV Beatrix 17 december in de Flambou Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
De Fuormanderij geeft iedereen een warm kerstgevoel Algemeen 8 dec, 17:27
Afbeelding
Voedselbankactie bij cbs De Merlettes Kootstertille Algemeen 8 dec, 16:37
Afbeelding
Froconsur/CS Drachten wint tweede thuiswedstrijd eredivisie Squash Algemeen 8 dec, 16:21
Afbeelding
Parkinson Café over Voedsel en Parkinson op 14 december Algemeen 8 dec, 16:06
Afbeelding
Geef met kerstmis een avondje theater of film cadeau Algemeen 8 dec, 12:15