Jan Tabak van Tabak Keukens in Drachten ontvangt klanten in een ontspannen sfeer. "We hebben voor iedere smaak hier wel een keuken staan."
Jan Tabak van Tabak Keukens in Drachten ontvangt klanten in een ontspannen sfeer. "We hebben voor iedere smaak hier wel een keuken staan." (Foto: Actief Media)

Tabak Keukens in Drachten geeft je alle tijd om rond te kijken

  Bedrijven

"Wij ontzorgen klanten. Indien gewenst regelen wij het hele proces van sloop tot afbetimmering"

DRACHTEN - Je bent uitgekeken op je oude keuken en fantaseert al maanden over een nieuwe. In de zomervakantie ging de kogel door de kerk: dit najaar komt er een andere. Met je ogen dicht weet je precies hoe hij er uit moet gaan zien. Je vraagt je af: waar is zo'n keuken te koop? Het is niet de bedoeling tientallen keukenzaken te bezoeken en telkens gladde verkooppraatjes te weerstaan. Je besluit binnen te lopen bij Tabak Keukens in Drachten. Ze zijn bekend omdat ze hun klanten volledig kunnen ontzorgen.

Er is volop keus in de showroom van Tabak Keukens. Wit, zwart, hout, kunststof, romantisch en hypermodern… het is er allemaal. Jouw droomkeuken staat er echter niet, ontdek je met enige teleurstelling.
"Kan ik u helpen?" vraagt eigenaar en verkoper Jan Tabak. Je schudt 'nee'. "Sorry, ik heb iets in mijn hoofd, en dat hebben jullie niet." "Jammer", zegt Jan Tabak. "We hebben wel heel veel." "Ik zoek een zwarte, met veel hout en opvallend roestvrijstaal", leg je uit.

Jan Tabak herkent het. Meerdere klanten beseffen niet dat een keukenzaak nooit voor ieder individu de ideale keukenopstelling in huis kan hebben. "Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zorgen wij dat onze showkeukens zo zijn samengesteld dat het de mogelijkheden toont. In alle mogelijke variaties en samenstellingen kunnen we vele smaken bedienen."

Hij vertelt klanten graag over de opties, maar zal hen nooit aan de praat houden. "Laat ze gerust elders kijken. Als onze stijl ze aanspreekt, komen ze terug. Sommige mensen lopen hier wel twee- of driemaal door de showroom voor ze een verkoper aanschieten en gerichter informatie vragen. Dat is prima."
Ongeveer de helft van de klanten die via Tabak Keukens een keuken aanschaft, wil volledig ontzorgd worden. "Wij werken samen met een monteur, een stukadoor en een tegelzetter. Dat betekent dat wij, indien gewenst, de oude keuken verwijderen, eventueel in de weg staande wandjes slopen, nieuwe muurtjes metselen, nieuw leidingwerk aanleggen voor water en elektrisch, de nieuwe keuken plaatsen en zorgen voor de betimmering en afwerking. Alles van het afvoeren van het sloopmateriaal tot het laatste likje verf op de muur kan worden gedaan door 'onze mensen'.
Tabak Keukens | Houtlaan 11, Drachten | 0512-530020 | www.tabakkeukens.nl

Meer berichten