Crazy weekend bij Ropta Boys
Crazy weekend bij Ropta Boys Foto: Ingezonden

Crazy weekend bij Ropta Boys

Algemeen

Het weekend van 27 en 28 Januari stond bij Ropta Boys in het teken van Crazy. Het kon niet gek genoeg dit weekend en beide avonden werden zeer goed bezocht. Op vrijdagavond startte de jeugd van de JO7 t/m de JO/MO15 met een crazy bingo en daarna een crazy disco, zaterdag stond er een crazy pub quiz op het programma met afsluitend muziek van entertainer Jan Ernst Meinsma.

Ruim 70 kinderen waren aanwezig op vrijdagavond in de prachtigste crazy outfits. Er werden 3 rondes bingo gespeeld met leuke prijzen en daarna gingen de voetjes van de vloer. Tussendoor was er voor de kinderen patat en snack wat natuurlijk ook op een crazy manier genuttigd werd. Alles ging los op de tafel, inclusief de saus, en zo kon iedereen zoveel eten als ze wilden. 

Voor de pub quiz hadden zich 22 teams opgegeven die allemaal in de meest prachtige outfits binnen kwamen. Van heale hinnen tot kale koppen van van Hels Angels tot strand gangers met zwembanden om, je kon het zo gek niet bedenken. Zelfs de goedheiligman was met zijn pieten over gevlogen. De organisatie bestaande uit Geert Linthof, Martin Kool en Johannes de Groot had een prachtige quiz gemaakt met 8 thema´s. Vragen over geschiedenis, dieren, films, reclame, waar ben ik, wie ben ik en sport kwamen voorbij met prachtige inleidende filmpjes. Een groot compliment aan de organisatie voor deze soms bijzondere vragen. 

Hevige strijd

Niemand hoefde van zijn plaats om drinken te halen, de dames van de catering kwamen bij de tafels langs om de bestellingen op te nemen waardoor het geen chaos werd met 127 mensen in de Fiver. Deze dames bestaande uit Ingrid, Esther, Yda en Gonne, samen met Martin, moeten deze avond kilometers af hebben gelegd in de kantine. Ook zij verdienen een groot compliment!! Het was lange tijd een strijd tussen Happy Nes en Sankt Pauli zonder Paul die steeds bovenaan stonden maar na de 8 rondes was het team Gokje, bestaande uit een aantal jeugdleden van het jeugdhonk, dat met de winst naar huis ging. De poedelprijs was voor de Kale koppen zijn niet te stoppen en de prijs voor de mooiste outfit ging naar Hill´s Angels. 

Na de prijsuitreiking gingen de tafels en stoelen aan de kant en kon met genieten van de prachtige stem van Jan Ernst Meinsma, oud lid van Ropta Boys, die iederen op de dansvloer kreeg en tot in de late uurtjes door ging. Een weekend dat ook nog eens bekroond werd met 3 punten voor het vlaggenschip wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Actueel

Afbeelding
Oude Rabobank officieel omgedoopt tot gezondheidscentrum De Bank Burgum Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Vwo-leerlinge Marije Reitsema van het Lauwers College Buitenpost alleswinnaar van de Klassieke Olympiaden Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Officiële opening Ruurd Wiersma Museum uitgesteld Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Fietspad over Afsluitdijk 2 juli open voor Waddentocht De Luchtfietsers Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Vorig jaar 13% meer boetes in Friesland voor rijden onder invloed Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Afvalparade tijdens Grote Rekendag Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
(video) Zijn dit de toekomstige bruggenbouwers, bouwvakkers of automonteurs van Friesland? Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Dubbelconcert door vocal groups Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Quatrebras van donderdag 30 maart 09.00 uur tot en met zondag 2 april 17.00 uur afgesloten Algemeen gisteren
Afbeelding
Museum Dokkum viert 60-jarig jubileum in Admiraliteitshuis Algemeen gisteren
Afbeelding
Fiets mee over Friese klinkerwegen Algemeen 29 mrt., 13:00
Afbeelding
Fondsenforum voor de Friese Mienskip Algemeen 29 mrt., 09:30
Afbeelding
(video) Het Veenhoop Festival is een feest voor alle generaties Algemeen 29 mrt., 08:30
Afbeelding
(video) In klassieke vervoering: muzieklezing Rachmaninov Algemeen 29 mrt., 07:30
Afbeelding
College van Dantumadiel stelt voor energietoeslag uit te breiden Algemeen 28 mrt., 19:19
Afbeelding
Open Huis met Grote Opruiming in Hallum Algemeen 28 mrt., 16:00