<p>Rob en Jannie Wijnstra van De Haan Keukens op Quatrebras.</p>

Rob en Jannie Wijnstra van De Haan Keukens op Quatrebras.

(Foto: Actief Media)

Massief houten frontjes De Haan Keukens voor dezelfde prijs als kunststof deurtjes

NOARDBURGUM - Nieuwe frontjes stelen de show bij De Haan Keukens aan de Woudweg, Noardburgum. "Wij hebben tegenwoordig houten deurtjes in het assortiment met eenzelfde prijs als kunststof keukendeurtjes", vertelt eigenaar Rob Wijnstra.

Doorgaans is massief hout duurder dan kunststof, maar De Haan Keukens heeft een leverancier die houten frontjes kan leveren voor dezelfde prijs als de betere kwaliteit kunststof deuren. "Dat vinden wij mooi, want duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel", zegt Jannie Wijnstra.

Ook content zijn Rob en Jannie met de frontjes van MDF, gelakt met een speciale softcoating. Strak gespoten in iedere gewenste kleur is dit super mat, gemakkelijk schoon te maken, in hoge mate bestand tegen chemicaliën en kras- en slijtvaster dan gewone lak. Het is bovendien anti-fingerproof. Je zult zelfs geen vingerafdrukken zien op donkere kleuren als zwart of het moderne 'dark clay'.

Klanten krijgen bij De Haan Keukens alle tijd om hun keukenwensen uit te leggen en met goed advies tot de voor hen beste keuze te komen. "Kom gerust een paar keer terug als je er nog niet helemaal uit bent", zegt Jannie. "En bent u bijvoorbeeld slecht ter been, dan komen we ook graag naar u toe. Service vinden wij belangrijk. Weet je eenmaal wat je wilt, dan gaan wij voortvarend aan de slag met het bestelproces. Je wilt je nieuwe keuken natuurlijk zo snel en zorgeloos mogelijk realiseren."

De Haan Keukens kan klanten bij het plaatsen volledig ontzorgen. "Ook breekwerk, bouwafval afvoeren, nieuw leidingwerk aanleggen en muurtjes stuken hoort voor ons bij het plaatsen van een nieuwe keuken."
De Haan Keukens | Woudweg 3a,
Noardburgum | 0511-472400

Meer berichten