"Bezoek jij dit jaar een van onze modeshows? Welkom!"

Algemeen Zakelijk

Fokkinga Mode in Surhuisterveen, Drachten en Damwâld toont najaarsmode tijdens de Fashionweek

SURHUISTERVEEN - De verkoopsters van Fokkinga Mode zijn enthousiast over de nieuwste modekleuren. De herfstmode van dit jaar kenmerkt zich door warme tinten als okergeel, roodbruin, brique en donkergroen. De nieuwe collectie heeft dan ook een warme uitstraling. Bekijk het zelf bij de modeshows die binnenkort plaatsvinden in alle drie de filialen van Fokkinga Mode.

In de filialen van Fokkinga Mode - gevestigd in Surhuisterveen, Drachten en Damwâld - worden bij de modeshows de diverse kledingcollecties getoond. De filialen zijn niet identiek aan elkaar. "Bovendien wordt onze kleding altijd geshowd door klanten die dat leuk vinden, waardoor onze modeshows een verrassend karakter krijgen", vertelt eigenaar Klaas Fokkinga. "Onze mannequins zijn geen dames met modelmaten, maar 'gewone vrouwen' met gevarieerde maten, lengtes en leeftijden. "De outfits die zij showen zijn voor hen persoonlijk uitgezocht."

De okergeel en het oranjeachtige brique van dit najaar blijken enorm goed te vallen bij het publiek. "We dachten eerst dat het een moeilijke kleur zou zijn, maar dat blijkt in de praktijk anders. Veel klanten pakken het als eerste en combineren het met natuurlijke tinten, met zwart of met de op dierenvellen gebaseerde designs die je dit najaar ook veel ziet."

De medewerkers van Fokkinga Mode nodigen iedere belangstellende uit zich aan te melden voor één of meerdere van hun modeshows. Het evenement bezoeken is gratis, maar aanmelden noodzakelijk omdat er dan gezorgd wordt voor voldoende stoelen, hapjes en drankjes."
In ieder filiaal vindt de show driemaal plaats. In Surhuisterveen is dat op maandag 24 september om 14.00 en 19.30 uur en op dinsdag 25 september om 19.30 uur. Telefoon 0512-331260, adres De Kolk 3.
In Damwâld is de modeshow op woensdag 26 september om 14.00 en 19.30 uur en op donderdag 27 september om 19.30 uur. Telefoonnummer 0511-424029, adres Conradi-Veenlandstrjitte 2.
In Drachten is het op maandag 1 oktober om 14.00 en 19.30 uur en dinsdag 2 oktober - in tegenstelling tot sommige eerdere berichtgeving - om 19.30 uur. Telefoonnummer 0512 - 540777, adres Zuiderbuurt 50.

Afbeelding
31 Friese boerderijdaken worden gerestaureerd Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Piet Adema uit de Wilgen nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Politiek 14 uur geleden
Afbeelding
Molen De Hoop in Dokkum voorlopig ‘peperbus’ Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Veel bezoekers bij feestelijke opening zwembad De Kûpe Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Clubliefde brengt Oene Douwe Koopmans naar trainerschap Buitenpost 3 Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Jikke van den Beukel – Scheffer uit Burgum: blind, maar toch 900 kilometer gefietst Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Anouska Koster sluit koersseizoen af met twee eerste plaatsen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Earste repetysje Nij Talint Orkest grut súkses Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Jongeren aan de slag met hun talent en ontwikkeling Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Kunstkring Hardegarijp organiseert concert op Fogelsangh State Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Rijkssubsidie voor verduurzamen maatschappelijk vastgoed Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Bijeenkomst Noordermannen Buitenpost Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Plichtmatige overwinning TFS / DOW / Wêz Handich Algemeen 19 uur geleden