Logo actiefonline.nl
Up the Irons is een van de beste Iron Maiden tribute bands. Scan de foto met de Actief+ app voor een filmpje van het optreden op Graspop 2015.
Up the Irons is een van de beste Iron Maiden tribute bands. Scan de foto met de Actief+ app voor een filmpje van het optreden op Graspop 2015. (Foto: Ingezonden)

Bands 'Up the Irons' en 'Black Leash' naar Garyp

  Cultuur

GARYP - Twee grote bands komen naar Nederland deze zomer: Iron Maiden en Pearl Jam. Je kunt eerst alvast in de stemming komen met de beste tributebands van deze heren. 'Up the Irons' en 'Black Leash' komen 10 februari in het dorpshuis van Garyp.

Hoofdact Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maidenfans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden-krakers, komen voorbij.

Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (België) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.

Supportact Black Leash bestaat uit vijf allround rockers. Met een onbegrensde passie, grote muzikaliteit en een krachtige performance maken de muzikanten van Black Leash de Pearl Jam-tribute die haar naam eer aan doet.

De band brengt je 'the best of both worlds' met een show waarin zowel oude als nieuwe nummers aan bod komen. Met hun jarenlange podiumervaring, een getalenteerde zanger die de sound van Eddie Vedder als geen ander weet te benaderen en een knetterende show, overtuigt Black Leash het publiek moeiteloos in een meeslepende, dampende rockbeleving.

Voorverkoop bij 'it Geahûs' en bij Elzinga Garyp. Voorverkoop: 10,-, aan de zaal 12,50 euro. De zaal gaat om 20.30 uur open.

reageer als eerste
Meer berichten