Logo actiefonline.nl
Het interieur van de vernieuwde winkel van D-reizen aan de Schoolstraat 9 in Burgum.
Het interieur van de vernieuwde winkel van D-reizen aan de Schoolstraat 9 in Burgum. (Foto: Ingezonden)
Zakelijk

Nieuw winkelconcept D-reizen Burgum

  Bedrijven

BURGUM - D-reizen Burgum opent opnieuw haar deuren met een compleet nieuw winkelconcept dat perfect aansluit bij de filosofie van D-reizen: toegankelijk, helder en warm.

Toekomstige reizigers wacht een innovatieve en ontspannen ervaring in de gloednieuwe winkel van de reisorganisatie. Genietend van een heerlijke kop koffie kunnen klanten inspiratie opdoen en krijgen ze tegelijkertijd de optimale en persoonlijke service die ze van D-reizen gewend zijn.

Zaterdag 15 juli vanaf 11.00 uur zijn alle vakantieliefhebbers in Burgum en omstreken uitgenodigd voor de feestelijke heropening. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen een kijkje nemen in de nieuwe winkel.
Als bezoeker word je op intuïtieve wijze door de winkel geleid. Je komt binnen in de 'Landingszone' die een prettig huiskameridee geeft, waar je kunt genieten van een goede kop koffie en kids kunnen spelen in de speelhoek. In de 'Fast Lane' kun je terecht voor snelle vragen en advies over bestemmingen en kunnen tickets worden opgehaald. In de 'Boekingszone' kun je uitgebreid met de Persoonlijke Reisadviseur je reis samenstellen en uiteraard boeken.

De consument kan waar en wanneer hij maar wil bij D-reizen terecht, of dat nu bij het reisbureau op de hoek is, via de telefoon, online of via chat/social media. Telefonisch en online staat D-reizen zelfs 365 dagen per jaar tot 23.00 uur voor klanten klaar om ze te helpen met vragen.
www.d-reizen.nl | Burgum: 0511-460010

1 reactie
Meer berichten