Parkeer voor de deur bij VloerenXXL / Meubelcentrale Dokkum

Zaken

DOKKUM - Twee namen, twee ingangen, één bedrijf: bij VloerenXXL en Meubelcentrale Dokkum vind je alles wat je nodig hebt voor de inrichting van je woning. Het assortiment heeft een stijl die in het noorden geliefd is: industrieel, landelijk en origineel. Je kijkt je ogen uit tussen de houten, stalen en leren meubelen. Dwaal rond en ontdek dat je hier tevens een grote keus hebt in gordijnen, behang en vloeren.

Bij VloerenXXL en Meubelcentrale Dokkum, op het bedrijventerrein aan de Zuiderschans, parkeer je eenvoudig voor de deur. Laat je inspireren op ruim tweeduizend vierkante meter vloeroppervlakte.

Het ene deel van de winkel toont een keur aan meubelen: eet- en zithoeken, kasten en verlichting. Accessoires kleden het geheel aan. "Er komen hier veel gezinnen", zegt Marijke Dijkstra. "Maar we hebben ook relaxed-fauteuils, die senioren trekken."

Het andere deel van de winkel is bestemd voor de afdeling vloeren. Er is een enorme keus op het gebied van PVC, laminaat, tapijt, vinyl en kurk. "We verkopen merken als Wicanders, Balterio en Meister. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, diktes en breedtes."

Boven het laminaat hangt een uitdagende poster met de tekst 'laagste prijs-garantie'. Theo van Rooijen: "Als mensen aantonen dat ze hetzelfde type en dezelfde kleur laminaat elders goedkoper zagen, krijgen ze het bij ons ook voor die prijs."

Keus en een goede prijs-kwaliteit-verhouding vindt men bij VloerenXXL belangrijk. "We hebben wel 300 tot 400 verschillende PVC-vloeren." Datzelfde geldt voor de afdelingen gordijnen, karpetten en behang. Er is een enorm assortiment gordijnen (Vriesco, Eijffinger) en raamdecoraties als vouwgordijnen, jaloezieën en bijvoorbeeld plissés van merken als Bece en bijvoorbeeld ABZ. "We zeggen wel: 'Er is bij ons geen nee te koop," zegt Marijke Dijkstra. Ze wijst op de collectie Zweeds behang. "Dit vinden mensen vaak heel leuk."
VloerenXXL en Meubelcentrale Dokkum | Zuiderschans 1B | 0519-220042 | vloerenxxldokkum.nl | open: dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur, gesloten van zaterdag 17.00 tot maandag 13.00 uur

Het organisatieteam van de Bonifatiuscup 2024 v.l.n.r.: Marcel Dol, Geeke Draijer, Sonja Louwsma, Jacob Haakma, Karel Hellinga, Marjan Stellema en Sjoerd Radersma.
Achtste editie van toptoernooi Bonifatiuscup Algemeen 12 uur geleden
Hessel verricht de officiële openingshandeling van de rolstoelfiets
Dokkum nu ook per rolstoelfiets bereikbaar Algemeen 14 uur geleden
Overhandiging dichtbundel aan Wierd en Fokje Pietersma, door de leerlingen van CSG Liudger
"Wij vinden het belangrijk dat mensen aan de goede kant van de geschiedenis staan" Algemeen 16 uur geleden
Sjoerd Bakker, begin 1943.
Bijzondere dodenherdenking op 4 mei in Buitenpost Algemeen 17 uur geleden
Kom ook naar de plantjesmarkt!
Plantenmarkt met groenspecialisten en hobbykwekers Algemeen 18 uur geleden
4 Mei Dodenherdenking Beetsterzwaag.
Dodenherdenking Beetsterzwaag Algemeen 30 apr, 16:03
Afbeelding
Op reis? Vergeet niet om je reisverzekering te regelen! Zaken 30 apr, 14:55
Afbeelding
Lingerie: Een bijzonder stuk kleding Zaken 30 apr, 14:54
Deelnemers van de bevrijdingsloop Burgum
Bevrijdingsloop 5 mei Burgum Algemeen 30 apr, 13:02
Aankondiging elfstedenroeimarathon - 210 roeien in 24 uur
38ste elfstedenroeimarathon 2024 een feit! Algemeen 30 apr, 12:00
Dodenherdenking in Drogeham
Dodenherdenking Drogeham Algemeen 30 apr, 11:00
Repair café Drachten
Repair Café Drachten in Mei Algemeen 30 apr, 10:30
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs
Anouska Koster rijdt naar podiumplaats in Festival Elsy Jacobs Algemeen 30 apr, 09:34