Inhuis Keukens staat voor persoonlijk keukenadvies aan huis

Zaken Zakelijk

DRACHTEN - Volgens een geheel nieuw concept startten Alex en Wijnand van Dobbenburgh samen een bedrijf in keukens, gericht op persoonlijk keukenadvies aan huis. Inmiddels kunnen ze concluderen dat de unieke werkwijze door de klanten met open armen wordt ontvangen.

Alex heeft ruim 25 jaar ervaring in de keukenwereld, kent de regio en weet wat zijn klanten belangrijk vinden. "Onze manier van werken is gebaseerd op vertrouwen", licht Alex toe. "Klanten vertrouwen ons en weten dat we deskundig advies geven." Wijnand vindt zijn achtergrond in de makelaardij en richt zich meer op het uitwerken van de fotorealistische 3D-ontwerpen.

De unieke manier van werken waarbij Alex met de mobiele keukenshowroom bij de mensen thuis komt, wordt zeer gewaardeerd. "Men hoeft geen showrooms meer af te lopen en het ontwerp wordt tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt, doordat wij vooraf zelf inmeten. Wij zien in de thuissituatie mogelijkheden die een ander vanuit een showroom misschien over het hoofd ziet." Nadat Alex alle wensen en maten heeft opgenomen bij de klant vertaalt Wijnand het geheel met speciale software tot een 3D ontwerp. Dat maakt het mogelijk het eindresultaat zeer realistisch weer te geven. Zelfs de vloeren, ramen en de kleur van de muur worden erin opgenomen. "Sinds kort bieden we ook de mogelijkheid om de klant de keuken te laten beleven in virtual reality met een speciale VR-bril."

In de keukenbus is voldoende inspiratie te vinden: alle soorten frontjes, grepen en werkbladen zijn er te bekijken. Maar ook een keukenopstelling, zodat men even een laatje kan opentrekken en zelf de kwaliteit van de kastjes kan beoordelen. "Wij werken met drie verschillende Duitse kwaliteitsmerken, waaronder een maatwerkprogramma waarin specifieke ontwerpen kunnen worden gemaakt, helemaal op maat en naar smaak van de klant. Dus geen beperkingen door standaard maatvoeringen en alle fronten kunnen op iedere RAL- kleur gespoten worden".

Altijd is er bij Inhuis Keukens één aanspreekpunt en het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar. Zowel via telefoon, mail als WhatsApp. "Laagdrempelig contact via de moderne communicatiemiddelen vinden we belangrijk." Alle installaties worden uitgevoerd door een vaste groep monteurs. Inhuis Keukens richt zich vooral op de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. "Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Kijk op www.inhuiskeukens.nl en plan een vrijblijvende afspraak. Bellen of appen mag natuurlijk ook (06-31790868)."

Feestelijke uitreiking lintjes aan Gooitzen van der Schaaf (links) en Mohammed Yettefti (rechts). Met in het midden burgemeester Jeroen Gebben.
Feestelijke uitreiking lintjes in Tytsjerksteradiel Algemeen 7 uur geleden
Lintjesregen Smallingerland.
Zeven nieuwe leden in de Orde van Oranje Nassau in Smallingerland Algemeen 8 uur geleden
Vier personen in Dantumadiel benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Vier personen in Dantumadiel benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau Algemeen 8 uur geleden
Lintjesregen gemeente Noardeast Fryslân.
Koninklijke Onderscheidingen 2024 Noardeast-Fryslân Algemeen 9 uur geleden
De ingang van het vrij recentelijk geheel vernieuwde azc in Burgum.
"Verkennend onderzoek" naar veiligheid kinderen in asielopvang Algemeen 10 uur geleden
Tapuit.
Vogels van het Drents-Friese Wold Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Maria le Roy toont de blusinstallatie op één van de beide nieuwe afvalwagens van Smallingerland.
Twee gloednieuwe afvalwagens voor Smallingerland Algemeen 11 uur geleden
Damesafdeling VV Buitenpost breidt uit met tweede elftal
Damesafdeling VV Buitenpost breidt uit met tweede elftal Algemeen 13 uur geleden
Orthodoxe diensten in de Âlde Wite te Buitenpost. Foto ter illustratie.
Orthodoxe diensten in de Âlde Wite te Buitenpost Algemeen 14 uur geleden
Een boek over ‘De avonturen van Lytse Jopie’ in Grou.
Een boek over 'De avonturen van Lytse Jopie' in Grou Algemeen 25 apr, 18:00
Repetitie Lotte Veltman
Een bijzondere theaterproductie voor cultuur- én natuurliefhebbers in Buitenpost: AREND Algemeen 25 apr, 16:35
Muziektherapie Nij Smellinghe
Met die ene noot een verschil maken voor het leven. Algemeen 25 apr, 15:23
Foaroan winnares Nynke Duiff-Veenstra, har soan Willem, presintator en foarlêzer Miranda Werkman en links-achter Gerrit Hiemstra.
Nynke Duijff-Veenstra út Damwâld winner Grut Frysk Diktee Algemeen 25 apr, 15:07