Logo actiefonline.nl
Jelle Booi van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V.: "Onthard water is goed voor de huid."
Jelle Booi van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V.: "Onthard water is goed voor de huid." (Foto: Klaas Rozema)

Mezutec zorgt voor fluweelzacht water

DRACHTEN - Veel mensen staan er niet bij stil, maar de kwaliteit van het leidingwater heeft veel invloed op het wooncomfort. Fluweelzacht, onthard water van een waterontharder van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. zorgt voor minder schoonmaakwerk en apparatuur die veel langer meegaat. Ook heeft het positieve effecten bij huidproblemen.

Steeds meer mensen worden zich bewust van de voordelen van de waterontharder, merkt directeur Jelle Booi. En stuk voor stuk zijn ze erg tevreden. "Ik heb nog nooit een klant gehad die zei dat het apparaat niet aan de verwachting voldeed. De was blijft zachter en er is minder wasmiddel nodig. Tevens zorgt onthard water ervoor dat apparatuur langer mee gaat en minder vaak hoeft te worden schoongemaakt door het uitblijven van kalkaanslag."

Waterontharders filteren het water: "Kalk, magnesium en andere vervuilers worden eruit gehaald. Het zachte water dat overblijft, heeft diverse voordelen. Zo ontdekten wij per toeval dat het vaak een positief effect heeft op de huid. Uit de ervaringen van diverse klanten bleek namelijk dat klachten als een droge huid, eczeem en roos verdwenen." Wie nu een ontharder koopt, krijgt bovendien een gratis winterpakket met een aantal praktische producten en lekkernijen om de winter comfortabel door te komen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor een gratis, persoonlijk en vrijblijvend advies; bel 0512-544101 of kom langs aan Het Helmhout 34-13 in Drachten (industrieterrein De Haven)." www.mezutec.nl

reageer als eerste
Meer berichten
 

Nieuws uit Drachten

"Oma's in Uganda zijn dankbaar als ze een huisje krijgen"
15/2
Slagerij de Vos wil mensen meer laten genieten van vlees
15/2
Filosofisch café met Johan van de Gronden
14/2
Handboogvereniging Drachtsterpijl wint 20 prijzen
13/2
Tabak Keukens in Drachten ontzorgt de klant van A tot Z
8/2
Beuker: "Recht doen aan communistisch verzet"
7/2
De Bazuin in concert met Iris Kroes
7/2
Snert van de wereldkampioen snert koken voor goed doel
4/2
Mezutec zorgt voor fluweelzacht water
2/2
Misstap Drachtster Boys, Be Quick in zwaar weer
1/2
Meer nieuws uit Drachten >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten