Bedrijvengids

Easysit | Dan zit je goed!

Easysit is al ruim 25 jaar actief als meubelfabriek gespecialiseerd in het produceren van relaxfauteuils met optimaal zitcomfort, indien nodig gecombineerd met hulpmiddelen zoals elektrische sta-op hulp, relaxstand, draaiplateau, etc. Easysit – Dan zit je goed! Met deze slogan vertellen wij precies wat u mag verwachten van onze nieuwste collectie relaxfauteuils, sta-op fauteuils en seniorenfauteuils. Op maat gemaakt in onze fabriek in Burgum. Onze visie: Zitcomfort bevordert de gezondheid. Onze missie: Wij zorgen voor optimaal zitcomfort.

 

Een sta op stoel van Easysit

 

Een sta op stoel is een stoel of een relaxfauteuil die uitgevoerd is met een sta-opsysteem. Door middel van een (extra) motor beweegt u de stoel, door het bedienen van een knop, schuin omhoog zodat u heel gemakkelijk, zonder hulp, uit uw stoel stapt. Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het produceren van sta op stoelen die optimaal zitcomfort garanderen.

 

Relaxstoelen

 

Easysit heeft in Hilversum, Barneveld en Burgum een ruime voorraad aan relaxstoelen. Onze relaxstoelen worden op maat gemaakt en hebben een compact design. Easysit ontwikkelt en produceert al meer dan 25 jaar relaxstoelen. In één van onze showrooms kiest u het design en wij adviseren u de juiste maat. Onze adviseurs letten vooral op de Ergonomie.  Dit wordt bepaalt aan de hand van uw lichaamsmaten. De juiste zithoogte en zitdiepte is zeer belangrijk. En bij een aantal stoelen wordt zelfs de zitbreedte en armleuninghoogte aangepast aan uw wensen.

 

Banken van Easysit

 

Bent u op zoek naar een nieuwe bank met relaxfunctie? Kom dan langs bij Easysit. Wij beschikken over een ruim assortiment aan banken. Het is van belang dat een bank goed bij uw lichaam past, om optimale ergonomie te kunnen waarborgen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het aanmeten van banken, waarbij ook wordt gelet op het zitcomfort.

 

Kijk voor alle openingstijden en meer informatie op onze website www.easysit.nl

 

Contactgegevens

Easysit | Dan zit je goed!

Ymkersstrjitte 32

9251EM Burgum

Tel 0886220220

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.00 uur