Bedrijvengids

Fines Uitvaartzorg

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Els Breimer (1968). Ik woon in Hurdegaryp en heb twee prachtige dochters. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening heb ik in 2010 de keuze gemaakt om het roer helemaal om te gooien en te kiezen voor de uitvaartzorg. Aanleiding voor deze keuze is een aantal ervaringen van zeer nabij, waarbij ik besefte hoe belangrijk goede uitvaartzorg is voor de verwerking van het verdriet.

 

Ik heb mijn hart gevolgd en heb in 2011 de beroepsopleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle gevolgd en met succes afgerond.

 

In een periode van afscheid nemen zijn mensen kwetsbaar. Het is voor mij heel bijzonder om nabestaanden in een sfeer van vertrouwen bij te mogen staan.

 

Ik heb stage gelopen bij verschillende uitvaartondernemingen en uiteindelijk de keuze gemaakt om mijn eigen bedrijf te starten.

 

Als naam heb ik 'Fines Uitvaartzorg' gekozen. De naam verwijst niet alleen naar het levenseinde ('finish'), maar ook naar de manier waarop ik een uitvaart regel. Een begrafenis of crematie moet tot in de finesses geregeld worden. Alle details moeten kloppen.

 

Dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 06 – 20 39 63 22

 

Als iemand is overleden, belt u eerst de dienstdoende huisarts. Hij of zij moet het overlijden vaststellen. Daarna kunt u mij bellen. Dat kan 24 uur per dag. Ik kom naar u toe en dan bespreken we in alle rust wat er moet gebeuren.

 

Wanneer iemand overlijdt, zijn er veel dingen die geregeld moeten worden en waar u rekening mee moet houden. Als uitvaartbegeleider kan ik veel praktische zaken voor u uit handen nemen, zodat er tijd is voor uw emoties en uw rouw.

 

Als u wilt, kunnen we ook veel samen doen, zodat u het afscheid op een eigen en persoonlijke manier kunt invullen. Denk bijvoorbeeld aan het wassen en aankleden van uw dierbare, het opbaren thuis of ergens anders, de rouwkaart maken, een mooie locatie zoeken voor het afscheid en eventueel speciaal vervoer regelen.

 

Er is geen vaste vorm voor een uitvaart. Een kleine, ingetogen bijeenkomst, een uitbundige happening of iets er tussenin. Er kan heel veel en samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

 

Iedereen is vrij om zijn eigen uitvaartonderneming te kiezen. Het maakt daarbij niet uit bij welke maatschappij u verzekerd bent.

 

 

Contactgegevens

Fines Uitvaartzorg

Vosseburcht 34

9254AN Hurdegaryp

Tel 06-20396322