Lees exclusieve artikelen uit de regio. Word Pro-Actief
Logo

Bel 0511-461294

Stay and Pray - Toerusting, zorg en recreatie

Henk en Bertineke Sikkema ontvingen in 2003 de visie om een christelijk centrum op te zetten waar christen zijn ook heel praktisch uitgewerkt wordt. Na jaren van bidden en zoeken is in 2010 de huidige boerderij met 5,7 ha land gekocht.

 

We zien het centrum als een wonder van God en in de afgelopen jaren is onze droom steeds meer werkelijkheid geworden. We verwachten dat de komende jaren veel mensen uit diverse kerken de eenheid van het lichaam van Christus zullen ervaren, geestelijk gevoed en opgebouwd worden en genieten van de prachtige natuur.

 

Stichting Stay and Pray is gericht op zorg voor mensen met een beperking, training en recreatie. De afgelopen jaren is de zorgtak opgezet: de komende jaren zullen we dit verder uitbouwen. Ook gaan we verder met de andere takken: training en recreatie.

 

Stay staat voor wonen, overnachten en kamperen in een gastvrije atmosfeer. Pray staat voor gebed, toerusting en training. Het logo van Stay&Pray is een silhouet van de boerderij met daarachter de opkomende zon.

 

Stay & Pray wil mensen vooral warme zorg geven. We werken daarom met een aantal vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn voor onze mensen. Zij ondersteunen en geven individueel heel veel  meerwaarde. Lijkt het jou leuk om ook als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan? Stuur ons dan een berichtje.

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Symen Halbeswei 8
9255LL Tytsjerk

Tel: 06-40149682
E-mail: info@stayandpray.com
https://stayandpray.com/
Volg ons op Facebook: stayandpray

Openingstijden: