Bedrijvengids

DTB Zonwering

Wanneer de zon schijnt lijkt alles net even mooier. Maar zonnestralen die naar binnen schijnen kunnen ook hinderlijk zijn en je woning in een broeikas veranderen. Met de hoogwaardige op maat gemaakte producten van DTB Zonwering houd je het hoofd en geef je jouw woning een luxere uitstraling. Naast zonwering zijn wij hét adres voor horren, veranda's en glasschuifwanden.

 

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in de zonwering. Wij leveren en monteren buitenzonwering zoals onder andere screens, rits screens, markiezen, uitvalschermen, terrasschermen, rolluiken en verandazonwering. Zoekt u een bijzondere oplossing zoals zonwering in een speciale vorm of zonwering doeken met tourniquets? Wij maken het graag voor u. Ook hebben wij een groot assortiment raamdecoratie zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, jaloezieën, plissé en duo plissé, shutters et cetera.

 

Veranda's en terrasoverkappingen leveren wij in alle standaardmaten en in maatwerk. Dat laatste heeft onze voorkeur, want dit geeft het mooiste eindresultaat. Er zijn veel opties mogelijk zoals glasschuifwanden, dimbare ledverlichting, verwarming en natuurlijk zonwering.

 

Op ongedierte in huis zit u niet te wachten. Met onze horren houdt u muggen en andere insecten buiten de deur. Al onze horren zijn maatwerk.

 

Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Moet uw zonwering voorzien worden van een nieuw doek of wilt u uw markiezen opnieuw laten bekleden? Wij maken ze graag als nieuw. Wij hebben een groot assortiment zonweringdoeken in alle Ral-kleuren.

 

DTB Zonwering is ontstaan uit Dijkstra Totaal Bouw. Dankzij onze brede allround achtergrond kunnen wij u volledig ontzorgen. Voor aanpassingen aan deuren of kozijnen of andere bouwwerkzaamheden draaien wij onze hand niet om. U heeft dus één vast aanspreekpunt voor het gehele project. Wij leveren vakwerk van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

 

Contactgegevens

DTB Zonwering

Spoarbuorren Súd 28

9298WC Kollumerzwaag

Tel 06 22877131