Bedrijvengids

Keukencentrum Snip

Wie zijn wij?

 

Keukencentrum Snip is een familiebedrijf, in de jaren '70 opgericht door Auke Snip. In 2006 heeft hij de scepter overgedragen aan zijn jongere broer Tonnie Snip.  Samen met schoonzoon Erwin Hoekstra, dochter Esther Snip en collega Grietje Renkema staan zij de klanten graag te woord in hun mooie uitgebreide showroom aan de Industrieweg 1 te Grootegast.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

 

Van ontwerp tot montage heeft u aan ons een goede partner voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Door onze ruime ervaring (bijna 30 jaar) in keukens kunnen wij u voorzien van degelijke en praktische informatie. Wij werken volgens het no-nonsense principe, geen mooie praatjes, maar gedegen en eerlijk advies. Alle benodigde werkzaamheden om uw nieuwe droomkeuken in de beschikbare ruimte te creëeren kunt u probleemloos aan ons overlaten. Onze monteurs zijn all-round en beschikken over de kennis op gebied van leidingwerk, tegelwerk, stukadoorswerk, enz.

 

Ontwerp

 

Voor het ontwerpen van uw keuken maken wij gebruik van een tekenprogramma op de computer. Dit biedt u de mogelijkheid om direct in 3D weergave uw keuken te zien ontstaan. Hiervoor hebben wij de maten nodig van de ruimte waar uw nieuwe keuken komt te staan, inclusief maten van deuren en ramen. Dus meet zoveel en exact mogelijk de maten in, om een realistisch beeld te krijgen.

 

Merken

 

Wij verkopen keukens van de merken Nobilia, Vancel, Schmidt en Rotpunkt. Met deze merken kunnen wij voor elk budget een mooie en kwalitatief goede keuken leveren waar u heel wat jaren mee vooruit kunt.

 

Op het gebied van inbouwapparatuur zijn we een totaalleverancier. Wij kunnen dus elk gewenst apparaat, tegen een marktconforme prijs aan u verkopen. Ook voor de vervanging van apparatuur in een bestaande keuken bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

 

Contactgegevens

Keukencentrum Snip

Industrieweg 1

9861BT Grootegast

Tel 0594-614256

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 21.00 uur
09.00 - 17.00 uur
gesloten