Lees exclusieve artikelen uit de regio. Word Pro-Actief
Logo

Bel 0511-461294

Podozorg Oenkerk

Praktijk voor podologie en fysiotherapie

 

Bij Podozorg Oenkerk (Harrie Moerings) vormen podologie, mobilisaties van de voet en voetspieroefeningen voor de oplossing van uw klachten. Met een podotherapeutische steunzool kan ik de voet daar ondersteunen waar hij dat nodig heeft en ontlasten op de plekken die overbelast zijn. Middels manuele mobilisaties breng ik de voet weer optimaal in beweging en met de voetspieroefeningen help ik u de voet weer in goede conditie te brengen. Naast Oenkerk zijn we ook gevestigd in Berlikum.

 

De expertise, kracht en passie van Podozorg Oenkerk

 

Mijn expertise is de analyse en behandeling van voetklachten en voetgerelateerde klachten van het bewegingsapparaat. Vanuit mijn ervaring als registerpodoloog én fysio- en manueeltherapeut, is de totaalbehandeling mijn kracht. Naast een eventuele steunzool, vormen ook voetspieroefeningen een belangrijk onderdeel van mijn behandeling. Mijn passie is iedereen op zijn eigen niveau op de been te houden.

 

Contact

 

Bel naar 06-31214111 voor het maken van een afspraak bij Podozorg Oenkerk. Tijdens de behandelingen kan ik de telefoon niet altijd aannemen, maar als u het antwoordapparaat inspreekt wordt u dezelfde dag terug gebeld. Ook kunt u mij een WhatsApp-bericht of een e-mailbericht sturen.

 

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Frisiastate 23a
9062 GX Oenkerk

Tel: 06-31214111
E-mail: h.moerings@podozorg.nl
www.podozorg-oenkerk.nl
Volg ons op Facebook: podozorgberlikum/