Bedrijvengids

GRS Gevel Reiniging Service

Gevelreinigingservice is een bedrijf met veel kennis én praktische ervaring op het gebied van gevelreiniging en onderhoud. Wij zijn mensen uit de praktijk en staan voor kwaliteit en vakmanschap. Dit wordt zichtbaar als er naar de afgeronde projecten gekeken wordt. Wilt u meer over ons weten, meer informatie hebben over mogelijkheden of een offerteaanvraag doen, neem dan contact op via de contactgegevens op deze pagina.

 

Gevelreiniging

 

Een vuile gevel is geen visitekaartje voor uw huis of bedrijf. Maar gevelreiniging is óók bittere noodzaak om het materiaal te ontzien van agressieve bacteriëren die ontstaat door o.a. zure regen en uitlaatgassen. Gevelreinigingservice werkt met een aantal reinigingsmethodes die zeer milieuvriendelijk zijn en het materiaal zelf niet aantasten. Bij het vaststellen van de juiste methode wordt er per project gekeken naar de bereikbaarheid, opbouw en detaillering van de gevel en de mate van vervuiling.

 

Voegen

 

Voegwerk omvat het voegen van nieuw metselwerk, het uithakken van bestaand voegwerk en het opnieuw voegen in geval van renovatie en alle bijkomende werkzaamheden als het opbouwen en afbreken van steigerwerk. Een kwart van elk gemetseld geveloppervlak bestaat uit voegwerk, waardoor uiterlijk en de duurzaamheid van een gebouw worden bepaald. Sinds de 18e eeuw wordt in Nederland op grote schaal het navoegen van metselwerk toegepast waarbij in tegenstelling tot doorstrijken het metselwerk op een later tijdstip wordt gevoegd. Voordelen van het navoegen zijn dat de voegmortel kan worden aangepast aan de lokale omstandigheden en afgestemd op het metselwerk. Een grote variëteit aan kleuren en structuren staat ter beschikking om elk gewenst gevelbeeld te kunnen creëren.

 

Impregneren

 

Veel bouwwerken in Nederland bestaan uit mineralen, zoals baksteen, natuursteen, beton etc. Door de structuur van deze materialen (poreus) en ons zeeklimaat nemen zij veel vocht (water) op. Door deze vochtopname worden veel minerale ondergronden aangetast, afhankelijk van velerlei factoren. Enkele van deze factoren zijn: zouten, Industriele verbrandingsprocessen, water, algen en mossen, en vorst. Zodra uw oude muur compleet gereinigd is doet u er verstandig aan deze tevens te laten impregneren zodat deze voor een zeer lange periode niet opnieuw aangetast kan worden door de verschillende weersinvloeden.

 

Contactgegevens

GRS Gevel Reiniging Service

Bûterblom-strjitte 14

9288 AA Kootstertille

Tel 0513-653003