Bedrijvengids

Wiersma Fietsen

Wiersma Fietsen heeft een zeer uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte fietsen. Bent u op zoek naar een stadsfiets, elektrische fiets, racefiets/ATB of een kinderfiets? Bij Wiersma vindt u altijd een fiets die bij u past.

 

Wiersma Fietsen biedt een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires. Ook is er een breed aanbod aan fietsbenodigdheden, zoals alle maten banden, smeermiddelen, tassen, snelbinders, verlichting en zadels.

 

Bij Wiersma Fietsen krijgt u goede voorlichting over een passende fiets. Of dat nu een stadsfiets is, een ATB, een elektrisch aangedreven fiets of welke fiets dan ook. De specialisten geven eerlijk en deskundig advies. Ze weten de juiste maatvoering voor iedere lengte. En is er iets met uw fiets? Ervaar dan de uitstekende service.

 

Op het vertrouwde adres kunt u ook terecht voor onderhoud. In de werkplaats hebben we twee vaste monteurs, die naast onderhoud en reparaties ook tweedehands fietsen rijklaar maken. 

 

Wiersma Fietsen is een begrip in Buitenpost en ver daarbuiten

 

Vele generaties hebben er een fiets gekocht. De fietsenonderneming is in 1930 klein begonnen. Onderhoud en reparaties aan machines hoorden in de beginjaren ook tot het dienstenpakket. Langzamerhand is het bedrijf uitgegroeid tot een grote fietsenspeciaalzaak aan de Voorstraat.

 

Dankzij de kennis, service en het grote aanbod aan nieuwe en gebruikte fietsen weten veel mensen uit de wijde regio Wiersma Fietsen te vinden.

 

Wiersma biedt in de vernieuwde showroom een ware fietsbeleving. U kunt er terecht voor alle moderne soorten fietsen, zoals elektrische fietsen en de nieuwste racefietsen.

 

Ook biedt Wiersma onderhoud aan alle soorten fietsen en vindt u bij Wiersma allerhande accessoires van bekende merken, zoals Juncker, Agu, Shimano, Willex, Basil, Beck, Simson, BBB, AXA, Spanninga, Abus, KMC, Cyclon, Selle Royal, Schwalbe en CST.

 

Contactgegevens

Wiersma Fietsen

Voorstraat 47

9285NP Buitenpost

Tel 0511-541237

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Donderdagavond
(Koopavond)
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
19.00 - 21.00 uur
(mrt. t/m nov.)
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 16.00 uur
gesloten